Răzvan Lucescu, 50 de ani, a anunțat conducerea lui PAOK Salonic, clubul din Grecia alături de care a luat titlul și Cupa, că renunță la contract și că pleacă în țările arabe, unde ar urma să primească 4 milioane de euro pe sezon, scrie GSP.

Părea imposibilă despărțirea lui Răzvan Lucescu de PAOK Salonic. Acum, cel puțin. După un sezon extraordinar, în care câștigase titlul și Cupa Greciei, antrenorul în vârstă de 50 de ani își prelungise contractul cu alb-negrii până în 2020.

PAOK Salonic a confirmat, pe site-ul oficial, despărțirea de Răzvan Lucescu (50 de ani). Sursa citată anunță că antrenorul român a activat clauza de încheiere anticipată a contractului.

„PAOK anunţă încheierea colaborării cu Răzvan Lucescu. Tehnicianul român a activat o clauză cu privire la încheierea anticipată a înţelegerii”, se arată pe site-ul grupării elene.

Lucescu a avut o discuție cu patronul Ivan Savvidis și l-a anunțat că pleacă de la PAOK. Unde? Potrivit ziariștilor greci, ținta ar fi zona arabă, înspre Arabia Saudită. Și noul club va plăti clauza de reziliere, de două milioane de euro!

Conform ultimelor informații, clubul interesat ar fi Al Hilal, care vrea să îi ofere 4 milioane de euro pe sezon antrenorului român, de 5X mai mare decât îl avea după prelungirea contractului!

„E nebunie aici. Nimeni nu mai înțelege nimic. Decizia asta ne-a luat pe toți prin surprindere”, a spus un jurnalist grec pentru GSP.Ro

Răzvan Lucescu a fost desemnat antrenorul român al anului 2018 în Ancheta GSP.