Evenimentul Zilei > Actualitate > Razie în București. Polițiștii nu iartă pe nimeni VIDEO
Razie în București. Polițiștii nu iartă pe nimeni VIDEO

Razie în București. Polițiștii nu iartă pe nimeni VIDEO

O nouă acțiune a poliției și a inspectorilor RAR a urmărit să reducă numărul de accidente produse din cauza defecțiunilor tehnice la automobille aflate în trafic.

Autovehiculele și motocicletele modificate au fost verificate de polițiștii de la Rutieră și de inspectorii RAR într-o acțiune menită să-i identifice pe șoferii participanți la curse auto ilegale. Politistii de la Brigada Rutieră și inspectorii din cadrul Registrului Auto Român au organizat mai multe filtre pe străzile foarte circulate de pe raza municipiului București. A fost vorba de o acțiune menită să-i descopere pe cei care participă la curse auto organizate pe drumurile publice.

În cadrul controlului au fost oprite, pentru verificări, câteva zeci de mașini și motociclete, iar polițiștii și inspectorii RAR au verificat dacă mașinile și motocicletele prezintă modificări. Verificările au vizat, în special, sistemul de evacuare a noxelor. De asemenea, cercetările au urmărit și felul în care se comportă sistemul de frânare, cauciucurile, luminile și nivelul de zgomot la evacuarea noxelor.

O altă acțiune a vizat și locațiile în care se știe că sunt organizate curse ilegale de autoturisme și motociclete. Polițiștii din cadrul brigăzii rutiere au organizat filtre și pe străzile pe care se știe că au loc în mod frecvent astfel de curse ilegale de mașini. Cu acest prilej, au fost acordate în jur de 100 de amenzi, în doar câteva ore, și au fost reținute un număr de peste 50 de certificate de înmariculare.

Video Razie in Bucuresti

Acțiunea s-a derulat în cursul nopții de vineri spre sâmbătă și a avut drept obiectiv scăderea numărului de accidente rutiere, cărora le pică victime pietoni sau conducători auto și care au drept principal cauză de producer defecțiunile de natură tehnică a vehiculelor aflate în trafic.

Evz TV. Cristian Pârvulescu explică rezultatul PNL la locale. Cine este marele învingător

Veste șocantă! Vedetă TV, călcată în picioare de fostul iubit: „Mi-au pus mâna în ghips…”

Stația Spațială Internațională are o gaură. Astronauții caută acul în carul cu fânare o gaură. Astronauții caută acul în carul cu fân

Răzvan Simion, poză surprinzătoare în care Lidia Buble apare alături de noii parteneri