Dearlove pare să fi avut un rol și în acțiunile împotriva lui Donald Trump, mai precis în ceea ce privește cazul Michael Flynn, fostul consilier pentru Securitate Națională al președintelui american.

Acum, însă, Dearlove pare să fi schimbat tabăra, preluând teoria lansată de Donald Trump și Mike Pompeo. Se știe Dealove cu musca pe căciulă în Obamagate și încearcă să-i câștige bunăvoimța lui Trump? E posibil, dar și teoria lansată de zerohedge.com pare destul de plauzibilă .

Potrivit lui Tyler Durden de la zerohedge.com, Dearlove acționează și de această dată ca reprezentant al Partidul  Războiului Continuu (format din personalitățile influente din punct de vedere politic și oameni de afaceri extrem de bogați care au interesul ca Statele Unite și aliații lor europeni  să se angreneze în războaie fără sfârșit).  Aceștia ar intenționa să instrumentalizeze acuzațiile la dresa Chinei tocmai pentru a obține încordarea suplimentară a relațiilor sino-americane și noi pretenții americane la despăgubiri.

După cum vedeți, în zilele noatre adevărul e o chestiune relativă, Toate taberele încearcă să-l manipuleze, astfel încât să-i atingă obiectivele. Iar teoriile conspirației, lansate când de o tabără, când de cealaltă, au un rol bine definit în manipularea opiniei publice.

 

PAGINA ANTERIOARA