Evenimentul Zilei > Politica > Războiul politico-monden al anului: Firea vs. Simona Gherghe! Legături perverse și trădări
Războiul politico-monden al anului: Firea vs. Simona Gherghe! Legături perverse și trădări

Războiul politico-monden al anului: Firea vs. Simona Gherghe! Legături perverse și trădări

Alegerile locale pentru Gabriela Firea au fost și un motiv de a vedea care dintre presupușii prieteni îi sunt aproape.

O mare dezamăgire a venit tocmai de la Simona Gherghe, care, după 20 de ani de  prietenie la cataramă  a devenit unul dintre dușmanii de moarte.

Motivul pentru care prietenia dintre cele, foste colege, s-a rupt au fost alegerile pentru Primăria Capitalei, la care Firea a candidat pentru a doua oară pentru funcția de primar general.

Răzvan Săndulescu, soțul Simonei Gherghe, a fost șeful de campanie al contracandidatului Gabrielei Firea, Nicușor Dan.

Gavriela Firea, declarații șocante

Asta a înfuriat-o la culme pe Firea, care după alegeri aspus că este revoltată pe toți cei dace sunt de partea lui Nicușor Dan, actualul primar al Capitalei.

Gabriela Firea a recunoscut într-o conferință de presă că nu i-a picat deloc bine și chiar a blamat modul de conduită al campaniei lui Nicușor Dan, lovind, astfel, direct în cei ce îi considera prieteni până nu de mult.

„Da, cel care e șeful campaniei lui Nicușor Dan este soțul Simonei Gherghe, fosta mea domnișoară de onoare de la nunta cu Florentin Pandele. A spus lucruri neadevărate despre Monica Capatos, soția lui Dan Capatos. Ea este prietenă și a Simonei Gherghe, nu doar a mea. Ei știu și cine sunt nașii și cine ne sunt prietenii”, a declarat Gabriela Firea.

Simona Gherghe și Răzvan Săndulescu s-au căsătorit pe 7 iulie 2018. Vedeta de televiziune a devenit mamă pentru prima dată la vârsta de 39 de ani, atunci când a adus-o pe lume pe Ana Georgia. Doi ani mai târziu, vedeta a născut cel de-al doilea copil, la vârsta de 41 de ani.

Răzvan Săndulescu,  este liberal vechi, întrând în politică în anul 2002

Soțul Simonei Gherghe a fost mai întâi jurnalist, fondator al Kensington Communications, trainer de comunicare politică și consultant politic începând din anul 2000. Între anii 2000-2002, Răzvan Săndulescu a fost consilier al președintelui PNL, Valeriu Stoica, iar între 2002-2004 a coordonat departamentul de PR al PNL.

De asemenea, a fost membru în staff-ul de campanie al lui Traian Băsescu, la alegerile prezidențiale din 2004 și are în CV zeci de campanii electorale în România și Republica Moldova. Nu în ultimul rând, de numele lui Răzvan Săndulescu este legată campania lui Nicușor Dan pentru alegerile la Primăria Capitalei. Campanie care a fost încununată de success, potrivit cancan.ro