Războiul mondial bio-economic și Marea Minciună a Chinei comuniste. Cum s-a pus la cale „exportarea” pandemiei în 2020

Războiul mondial bio-economic și Marea Minciună a Chinei comuniste. Cum s-a pus la cale „exportarea” pandemiei în 2020

Campania COVID-19/ Wuhan de dezinformare și de acoperire a gravității covid-19, de către Partidul Comunist Chinez, este cea mai MARE MINCIUNĂ a anului 2020. Prin orice mijloace, în special prin ascunderea numărului morților, PCC a reușit să îngenuncheze o planetă.

O analiză publicată de ZeroHedge rezumă deciziile și acțiunile guvernanților comuniști, din ultimele zile ale lui decembrie 2019 până la sfârșitul lunii ianuarie 2020, când președintele american Donald Trump a oprit călătoriile cu avionul între China continentală și America.

(1) Guvernanții chinezi, sau comisarii lor înfricoșați și sistemul polițienesc, au brutalizat și întemnințat medicii și cercetătorii care au identificat boala drept o amenințare la adresa vieții, încercând să avertizeze alte autorități chineze și medicale din întreaga lume.

(2) În timp ce curajoșii doctori au ajuns în închisoare pentru îndeplinirea datoriei de medic, dictatura a inițiat un război narativ. Pe toate vocile, guvernul, autoritățile chineze și mass-media controlate de stat au negat izbucnirea epidemiei.

Ne puteți urmări și pe Google News

(3) În timp ce acoperea cu dibăcie Marea Minciună, China totalitară, care folosește Marele Firewall din China pentru a bloca accesul la internet, a permis călătorilor chinezi (în special de Anul Nou chinezesc) să răspândească boala în toată lumea.

Au fost aceste decizii și acțiuni un calcul infam de comitere unui genocid sau o acțiune dictatorială obișnuită? La începutul lunii ianuarie, dictatura PCC s-a confruntat cu această problemă strategică: o epidemie internă care ar purtea afecta economia chineză, amintește ZH. Amintind că dictatura brutală a Chinei se bazează pe succesul economic pentru a liniști cetățenii nemulțumiți, care știu bine că PCC a ordonat masacrul de la Tiananmen din 1989, în care au murit 2.000 de cetățeni chinezi. Iar succes economic se poate traduce prin mită materială, cum ar fi mașinile electrice mici și telefoanele mobile.

Analiza diabolică a dictaturii: pandemia virusului din Wuhan a pus în pericol planul strategic al PCC de a domina globul. PCC nu putea lăsa ca doar economia Chinei să sufere de pe urma virusului din Wuhan. Așa că „exportarea” epidemiei ar fi încetinit economia pieței libere chinezei, dar și a concurenților ideologici. În plus, putea semăna nemulțumirea socială, în special în SUA, unde libertatea de mișcare este considerată drept un drept.

Așa că dictatura comunistă a Chinei a decis să ducă o nouă formă de război bio-economic împotriva ființelor umane din întreaga lume.

ZeroHdege subliniază că nu crede că virusul a fost o armă biologică în definiția militară și medicală a unui atac biologic asupra animalelor sau plantelor. Ci doar că PCC a permis virusului să se răspândească dincolo de China, astfel încât fiecare națiune să sufere consecințele medicale, economice și sociale ale bolii. Această decizie poate fi echivalată cu purtarea unui război bio-economic împotriva oamenilor din afara Republicii Populare Chineze și a economiilor lor.

Iar în anul 2021, mușamalizarea PCC va continua. Un tribunal comunist tocmai a condamnat-o pe jurnalista Zhang Zhan la închisoare pentru că a pus sub semnul întrebării informațiile PCC de la începutul pandemiei. Acum Zhan va sta patru ani după gratii pentru că a spus adevărul despre marea minciună a Chinei comuniste.