Provocările din cel mai dur reality show de la Antena 1 abia au început, însă echipele vor trece printr-o răsturnare de situație care îi va lăsa fără replică: ”S-a întâmplat ceva, ceva incredibil! Ni se face pielea de găină.”,vor spune CRBL și Oase.

Misiunile prin care au trecut până în acest moment le-au testat limitele la maximum, iar imprevizibilul cursei i-a făcut pe mulți dintre concurenți să clacheze. Fără transport asigurat, cazare și mâncare, cu doar un dolar pe zi, vedetele încep să conștientizeze că situațiile extreme nu se vor opri curând în Asia Express: ”În fiecare zi suntem mai obosiți, mai înfometați, mai murdari. Psihic nu știu dacă o mai duc mult, iar fizic nu mă mai țin picioarele”, va afirma Bianca Drăgușanu.

Duminică seară, de la 20:00, cursa va începe în gara din Kandy, fosta capitală a Sri Lankăi. Startul cursei va depinde de bagajul de cunoștințe dobândit de cele opt echipe rămase în cursă, iar întrebările cheie puse de Gina Pistol nu vor fi decât un scurt test de cultură generală. Miza este una imensă: opt bilete de tren pentru patru echipe care reușesc să fie cât mai aproape de răspunsul corect, scrie Antena3.