Evenimentul Zilei > Social > Răsturnare de situație în CAZUL MINOREI, din Constanța, UCISĂ de tatăl ei. CE AU DESCOPERIT LEGIȘTII
Răsturnare de situație în CAZUL MINOREI, din Constanța, UCISĂ de tatăl ei. CE AU DESCOPERIT LEGIȘTII

Răsturnare de situație în CAZUL MINOREI, din Constanța, UCISĂ de tatăl ei. CE AU DESCOPERIT LEGIȘTII

Fetița, de 14 ani, din comuna Săcele, omorâtă de tatăl ei, nu a fost injectată cu otravă ci a fost strangulată de propriul părinte. Medicii legiști au stabilit, astăzi, după efectuarea necropsiei, că minora a fost strânsă de gât, iar tatăl, se pare că și-a injectat otrava, el fiind în comă, internat la Spitalul Județean de Urgență Constanța.

Deși inițial s-a crezut că fetița a fost ucisă prin injectare cu otravă de către tatăl ei, dat fiind înțepătura de la baza gâtului, medicii legiști au concluzionat, astăzi dimineață, că victima a fost strânsă de gât. Autorul nu a lăsat semne pe gâtul minorei pentru că, cel mai probabil, a strangulat-o cu plapuma. Anchetatorii nu pot vorbi cu bărbatul care și-a ucis copila, el este internat în comă la Spitalul Județean de Urgență Constanța. Se pare că, după crimă, a vrut să se sinucidă, injectându-și, cu o seringă, substanța toxică pe care polițiștii au găsit-o într-o sticlă din spatele sobei. Iar seringa folosită pentru tentativa de sinucidere era în sobă. Însă toate aceste amănunte vor fi confirmate, sau probate, dacă autorul își va recăpăta cunoștința.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța coordonează cercetările în caz. Polițiștii constănțeni investighează împrejurările în care fetița, de 14 ani, din Săcele, a fost ucisă, iar tatăl ei, despre care s-a crezut că și-a otrăvit fiica prin injectare cu otravă, a fost găsit în comă,  după ce a încercat să se sinucidă cu aceeași substanță toxică. Din primele cercetări  a reieșit că, în ultima perioadă, în familie erau, frecvent, scandaluri, din cauza faptului că tatăl era șomer de aproape 7 luni, nereușind să își găsească un loc de muncă. Soția lucrează la o firmă de salubritate, fiind gunoieră.

Cei doi au trei copii, de 11, 12, respectiv 14 ani. Joi seara părinții s-au certat, din nou, femeia acuzându-l că nu au bani, în timp ce soțul o acuza că l-ar înșela cu un coleg de serviciu. Copiii au intervenit în scandal, fata cea mare luând apărarea mamei.  Vineri dimineața mama a plecat la muncă, iar copiii de 11 și 12 ani s-au dus la școală. Tatăl și fiica cea mare, care dormea, au rămas acasă. Se pare că fata de 14 ani a fost ucisă în jurul orei 8:00. Când cealaltă fiică, de 11 ani, s-a întors de la școală, și-a găsit tatăl zăcând iar, împreună cu o vecină, au găsit-o pe sora ei de 14 ani, decedată.

 

 

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: