Răsturnare de situație în cazul tragediei din zona Bisericii Luterane. Monica Odagiu a rupt tăcerea

Răsturnare de situație în cazul tragediei din zona Bisericii Luterane. Monica Odagiu a rupt tăcerea Sursa foto: Facebook

Monica Odagiu a oferit primele declarații după ce fost implicată într-un accident rutier, duminică după amiază, în zona centrală a Capitalei. Actrița din filmul „Teambuilding” consideră că bărbatul mort s-a aruncat în fața mașinii intenționat.

Actrița Monica Odagiu, implicată duminică într-un accident de circulație soldat cu moartea unui pieton de 35 de ani, a declarat că victima a vrut să își pună capăt zilelor și că s-a aruncat intenționat în fața mașinii.

„S-a aruncat în fața mașinii. A așteptat până în momentul în care să nu mai am ce să fac și s-a aruncat în fața mașinii”, a spus Monica Odagiu.

Și Conrad Mericoffer, iubitul Anei Odagiu, sora Monicăi, a delarat că bărbatul era în stare de ebrietate și că a traversat pe unde nu trebuia. „S-a întâmplat că cineva în stare de ebrietate a traversat pe unde nu trebuia. Nu știu dacă a fost un act premeditat sau din greșeală, cert este că s-a întâmplat asta. Mai multe detalii nu putem oferi acum, până nu se termină ancheta poliției. În rest, cam atâta pot să vă spun”, a spus el.

Ne puteți urmări și pe Google News

Sursa foto. Facebook

„La data de 9 Aprilie a.c., în jurul orei 16.15, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112, cu privire la producerea unui accident de circulaţie pe strada Ştirbei Vodă. Din primele informaţii, o femeie în vârstă de 26 de ani a condus un autovehicul pe str. Ştirbei Vodă dinspre Calea Victoriei, iar în dreptul staţiei STB Luterană, a surprins şi accidentat un bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani. În urma accidentului de circulaţie s-a declarat decesul pietonului, după ce în prealabil au fost efectuate manevre de resuscitare”, transmite Brigada Rutieră a Poliţiei Capitalei. Actrița nu consumase alcool sau droguri, potrivit Antena 3.

Cine este Monica Odagiu

Monica Odagiu, actrița implicată în accident, s-a născut în București, în anul 1996, și s-a făcut remarcată în trupa Lala Band, alături de care a cântat o perioadă. Ulterior a decis să lase muzica în plan secund și să se dedice actoriei. Monica Odagiu a jucat, de-a lungul timpului, în „Pariu cu viața”, „Mia își ratează răzbunarea”, „16 Blows (lovituri)” și „Chororo”.

Ea a mai participat și la emisiunea concurs „Vocea României”, produsă de Pro TV, dar și în pelicula „Teambuilding”.