Tatăl vedetei a anunțat că aceasta a rămas fără permis de conducere pentru 30 de zile, dar că zvonurile conform cărora aceasta ar fi consumat droguri sunt false și pentru a demonstra asta va începe propria sa anchetă, scrie RTV.

„Am început personal o anchetă. Ştiu că Marga nu consumă droguri. Clar! Nu există aşa ceva! Am început o anchetă de aseară pentru că nu pot lăsa lucrurile aşa.

Nu a consumat droguri. Marga nu consumă droguri. Marga este bine. Nu s-a întâmplat o nenorocire. Nu au fost victime. E o maşină. Dă-o dracului. S-a stricat. Facem alta. O reparăm, nu e problemă”, a spus tatăl Margheritei.

„Ancheta este pe rol. Veţi auzi lucruri pe care nu le-aţi auzit vreodată. Nu a fost nicio maimuţă în maşina lui Marga. S-a întâmplat un accident şi vreau să ştiu cum s-a întâmplat accidentul ăsta.

Mi-a spus clar. Nu am consumat niciodată niciun drog”, a mai adăugat tatăl fetei.

În mod surprinzător, Ioniță nu avea nicio idee despre accident până nu a fost sunat pentru declarații de către presă. Atunci ar fi auzit pentru prima dată că fata sa a fost implicată într-un incident rutier.

„Pe mine presa m-a sunat. Știa la ora 9 dimineaţa mai mult decât ştiam eu.

I-a fost suspendat permisul pentru 30 de zile. Mașina este la service. Ea nu s-a simțit bine deloc. Sunt foarte multe semne de întrebare, ştiind cine este Margherita”, a mărturisit Ioniţă de la Clejani.