Evenimentul ZileiMondenRăsturnare de situație: Cine pleacă de la Antena Stars după bătaia de la toaletă? „Mi-au interzis să vorbesc”

Răsturnare de situație: Cine pleacă de la Antena Stars după bătaia de la toaletă? „Mi-au interzis să vorbesc”

Răsturnare de situație: Cine pleacă de la Antena Stars după bătaia de la toaletă? „Mi-au interzis să vorbesc”
Scandalul dintre prezentatoarea Antena Stars Nasrin Ameri și asistenta sa, Simona Hapciuc, ia amploare. După violențele ce au avut loc într-o toaletă, în urma cărora Nasrin Ameri ar prezenta răni pe corp, una dintre vedete urmează să plece de la postul de televiziune. Culmea e că, în urma tuturor celor întâmplate, cea acuzată de agresiuni se dă, de fapt, drept victimă.

Asistenta de la Antena Stars, Simona Hapciuc, implicată într-un amplu scandal cu prezentatoare Nasrin Ameri, susține că situația va ajunge pe masa judecătorilor. Acuzată fiind de faptul că a bătut-o cu cruzime pe Nasrin Ameri, Hapciuc ia, de fapt, poziția victimei și spune că avocații i-au tras fermoarul la gură.

Simona Hapciuc ia poziția victimei: „Totul se va rezolva în instanță”

„Avocații mi-au interzis să vorbesc, totul se va rezolva în instanță. S-a făcut plângere penală împotriva soțului ei, m-a sunat și m-a amenințat că mă taie și pe mine și copilul”, a declarat Simona Hapciuc, asistentă Antena Stars.

Nasrin Ameri a hotărât deja, chiar de luni, să o dea în judecată pe asistentă. „Are vânătăi pe mâini și a făcut un atac de panică. A rămas câteva ore în spital, pentru investigații medicale”, a declarat o sursă apropiată prezentatoarei TV.

Asistenta Antena Stars și-ar fi depus demisia. Care este adevărul?

Simona Hapciuc nu și-a recunoscut fapta, iar șefii televiziunii ar fi urmat să o concedieze pentru episodul violent, însă asistenta susține o altă versiune a poveștii. Simona Hapciuc a intrat în echipa matinalului prezentat de Nasrin și Dima, recent, după ce a participat la emisiunea Surivor, de a Kanal D.

„Contractul meu nu s-a desfăcut în urma incidentului cu Nasrin, eu îmi dădusem demisia de la ei cu o săptămână înainte”, a precizat Simona Hapciuc pentru playtech.ro, în urma informațiilor apărute în spațiul public.

În altă ordine de idei, asistenta TV a precizat într-un mesaj pe Instagram, că „tot ce scrie în presă sub „declarația mea” este fals”. „Eu nu am dat nici o declarație. Dacă o voi face, o voi face doar pe pagina mea de Instagram”, a subliniat Simona Hapciuc.

Care este starea prezentatoarei Nasrin Ameri 

Nasrin Ameri nu se află în cea mai bună condiție fizică, potrivit primelor informații. După ce asistenta TV a urmărit-o până la toaletă și a bătut-o cu pumnii și picioarele și a tras-o de păr, Nasrin Ameri a ajuns la Spitalul Elias din București cu vânătăi pe tot corpul.

Mai mult decât atât, vedeta ar fi suferit și un atac de panică în urma incidentului și a apelat inclusiv la INML pentru a-și scoate un certificat constatator, cu care a și mers la Poliție pentru a înainta o plângere împotriva Simonei Hapciuc.


Accesează: