Șeful Poliției Caracal, Nicolae Mirea, și-a depus cererea de ieșire la pensie, în contextul în care comisarul șef Nicolae Alexe, pentru a o găsi pe Alexandra, a apelat la interlopul Remus Rădoi „Codiță”. Cel din urmă a trimis autoritățile la două adrese greșite. El va primi o pensie de 12.000 de lei.

Aşa-zisele demisii se dovedesc a fi praf în ochi. Aflăm la o săptămână după cazul care a zguduit România că unul din responsabilii proastei gestionări de situaţie şi-a depus cererea de pensionare. Şeful poliţiei Caracal, Nicolae Mirea, în vârstă de 51 de ani, s-a hotărât să îngroaşe rândurile pensionarilor speciali şi să nu mai aştepte procedurile de destituire, deşi acestea erau anunţate.

Astfel, omul care nu îşi reproşează nimic în cazul Alexandrei va ieşi la pensie de pe poziţia înaltă pe care o ocupă şi va încasa din banii contribuabililor pe care nu a reuşit să îi protejeze o suma de aproximativ 12.000 de lei, pe lună. Aceasta este lupta împotriva criminalităţii, în viziunea PSD”, a scris economistul Claudiu Năsui (USR), pe pagina personală de Facebook.

Te-ar putea interesa și: