Jurnalistul Rareş Bogdan este de acum Director General la Realitatea TV. El va fi secondat de jurnalistul Edward Pastia, din poziția de Director Executiv al stației.

Acţionarul majoritar Cozmin Gușă a făcut declaraţii pe marginea subiectului pentru Reporter Virtual. „Pe lângă managementul editorial, se va ocupa atât de administrarea optimizării activității televiziunii și a personalului, atât la nivelul postului cât și pentru Divizia de Internet”.

Despre posibile schimbări ale postului, patronul Realitatea TV a spus că Rareş Bogdan are în plan o modificare în grila de program.

El m-a informat că dorește să propună o grilă nouă a televiziunii, din ianuarie 2015, care să fie mai apropiată de cerințele și posibilitățile pieței de televiziune.

Cosmin Guşă a mai spus că Rareş Bogdan a fost ales Director General pentru performanţele sale.

Pe fondul de creștere editorială a Realității TV în ultima jumătate de an, când Rareș a avut merite foarte mari în calitate de lider al echipei de jurnaliști, cred că din postura de Director General cu autoritate deplină asupra deciziilor din interiorul trustului va realiza chiar mai mult.

Acţionarul majoritar a explicat ce schimbări majore vor fi în interiorul trustului în 2015.

2015 va fi un an extrem de sofisticat pe piața media, dar dacă Rareș Bogdan și echipa Realitatea TV au rezistat unei atmosfere aproape concentraționare având succes în ciuda presiunilor greu de imaginat ale cuplului Ponta – Ghiță, cu accent pe ultimul, eu sunt convins că se vor descurca și în 2015, deși prevăd că acțiunile acestui cuplu disperat azi vor fi mult mai contondente și mai periculoase și nu doar la adresa Realitatea TV, ci și la adresa altor entități media care își permit să fie obiective și să critice acțiunile guvernamentale deficitare sau frauduloase.


În ceea ce mă privește, i-am promis lui Rareș Bogdan că atunci când simte nevoia mă poate folosi pe postul de consilier pro-bono. Nu va avea o muncă ușoară, dar sunt sigur că va reuși și, așa cum a performat ca moderator, o va face și din această postură.