Anunţul a fost făcut chiar de către Rareș Bogdan pe pagina sa de Facebook. 

„A venit prințesa lui tata. Mihai e cel mai fericit! Și-a dorit enorm o surioară. Multumesc din suflet, Florinei, o MAMĂ extraordinară, iubitoare și dedicată total.  Doamne ajută! Bucurii tuturor și sănătate. Acum am băiat și fata! Multumesc Bunului Dumnezeu pentru tot!”, a scris Rareş Bogdan, pe pagina sa de Facebook.

Puțin știu că soția lui Rareș Bogdan a absolvit Facultatea de Drept, dar a fost nevoită să renunțe la acest domeniu pentru a-şi urma partenerul de viaţă de la Cluj la Bucureşti.

În prezent, Florina Bogdan este proprietara unei săli de sport ultramodernă în Nordul Capitalei, reușind astfel să își transforme pasiunea în job.

Aceasta și-a promovat recent noul său proiect, de care este foarte mândră. La fel de mândru este și soțul său, care nu a ezitat să îi promoveze proiectul.

„Sunt Florina Bogdan, împătimită a mișcării, de când mă știu. Pasiunea pentru sport, m-a determinat să obțin multiple certificări în Indoor Cycling, Gun-EX, TRX și Animal Flow. Dintre toate, însă, cycling-ul a fost și va rămâne sportul meu de suflet. Pe 10 februarie, te aștept in Face Club Bucharest, alături de un prieten drag, DJ Sasha Lopez, la o SUPER clasa de cycling”, este mesajul soţiei lui Rareş Bogdan.