Evenimentul Zilei > Politica > Rareș Bogdan, atac direct la Ponta și Dragnea. Ce l-a supărat cu adevarat pe liderul PSD?
Rareș Bogdan, atac direct la Ponta și Dragnea. Ce l-a supărat cu adevarat pe liderul PSD?

Rareș Bogdan, atac direct la Ponta și Dragnea. Ce l-a supărat cu adevarat pe liderul PSD?

Șeful Departamentului pentru armamente din Ministerul Apărării Naționale a anunțat, joi, într-o conferință de presă că România intenționează să cumpere rachete americane Patriot.

Jurnalistul Rareș Bogdan este curios de ce social-democrații au anulat toate achizițiile de tehnică militară pentru statul român și de ce aceste rachete sunt atât de importante.

„Ce au cei din fruntea PSD cu achizitionarea de rachete Patriot? De ce au anulat toate achizitiile de tehnica militara? Ce l-a suparat cu adevarat pe liderul PSD? Chestiunea de exploatare a imaginii pe spatele Armatei Romane sau o reorientare a liderilor PSD Liviu Dragnea si Victor Ponta spre Bosfor, Volga sau Piata Tienanmen? CIUDAT oricum.

Nu pot uita cum fostul Premier Ponta avea o problema la inceputul acestui an cu cei 2% alocati Armatei…… Au BLOCAT sau au ANULAT tot, achizitia corvetelor, noua transa de avioane F16, a dronelor, a modernizarilor fregatelor, a transportatoarelor blindate "made-in-Romania", ambarcatiuni speciale sau elicoptere de atac…. TOATE acestea au fost anuntate si unele chiar realizate prin licitatii in ultimele 24 de luni si sunt puse la "asteptare" de Guvern si majoritatea PSD.”, a scris jurnalistul pe Facebook.

Patriot este un sistem de apărare avansat, de tip sol-aer, care poate fi folosit în cazul unui atac cu avioane ori cu rachete balistice şi de croazieră, iar achiziționarea unui astfel de sistem va încununa apărarea antiaeriană a României, după ce țara noastră a achiziționat și avioane de vânătoare americane F-16. 

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: