Evenimentul Zilei > Politica > Rareș Bogdan anunță o nouă petrecere: „Nu trebuie să ne băgăm sub pat”
Rareș Bogdan anunță o nouă petrecere: „Nu trebuie să ne băgăm sub pat”

Rareș Bogdan anunță o nouă petrecere: „Nu trebuie să ne băgăm sub pat”

Prim-vicepreședintele PNL, europarlamentarul Rareş Bogdan a anunţat o nouă petrecere pentru a-l sărbători, de această dată, pe băiețelul său. Este a doua, după cea organizată pentru fiica sa, în luna iunie.

 

El spune că în pofida faptului că infectările cu coronavirus cresc, „nu trebuie să ne băgăm sub pat”, spune politicianul.

Liberalul Rareş Bogdan a spus duminică, la Antena 3, răspunzând unei întrebări, că îl va sărbători săptămâna viitoare şi pe fiul său, aşa cum i-a făcut ziua fiicei sale, în urmă cu o lună.

„Binînţeles, dar nu cu 42 de persoane, pentru că prietenii mei sunt plecaţi în vacanţă, dar cu familia voi avea masă. Şi o să îi invit cu mare drag pe oameni să vadă că e o simplă masă cu familia, socrii mei, fără nimic spectaculos, fără prieteni din politică, fără autorităţi, o petrecere la care copilaşii se alrge, noi stăm la şase mese de câte şase persoane, absolut normal.

Eu nu refuz să trăiesc, nu o să-mi opresc viaţa. Noi trebuie să ne obişnuim cu acest virus, să trăim, nu să ne băgăm sub pat, trebuie să respectăm regulile”, a spus liderul europarlamentarilor PNL, Rareş Bogdan, duminică, la Antena 3.

Luna trecută, în presă s-a comentat pe larg că liberalul Rareş Bogdana sărbătorit ziua fiicei sale cu peste 100 de persoane, deşi eram în pandemie şi în plină stare de alertă, când petrecerile erau interzise în interiorul restaurantelor.

Astfel, conform reglementărilor din starea de alertă, în toată România este interzis restaurantelor să-și primească oaspeții altundeva decât pe terasă sau în grădină. Dacă închiriezi locul pentru un eveniment privat, nu poți avea mai mult de 20 de invitați înăuntru.

La rândul său, fostul jurnalist, actual politician, a reacţionat atunci şi a spus, în pofida evidențelor, că la petrecere au fost cel mult 40 de persoane care au respectat regulile de siguranţă pentru prevenirea limitării răspândirii cu COVID-19.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: