Rareș Bogdan a cerut oprirea circului public din PNL şi spune: „Daca eu care sunt pasionalul-șef pot să fiu extrem de calm, de rațional și de echilibrat, cred că pot fi și ei”.
Aşadar, prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan, unul dintre cei mai aprigi susținătorii ai candidaturii lui Florin Cîțu la funcţia de preşedinte PNL și un critic deschis al activității lui Ludovic Orban la cârma partidului, a declarat că liberalii trebuie să oprească lupta în spațiul public iar disputele să le poarte în spatele ușilor închise departe de ochii presei.
Supărarea lui Rares Bogdan vine dupa o discuție aprigă pe care a avut-o în ședința de marți a PNL-ului unde au fost schimburi dure de replici.

Rareş Bogdan: Nu vom da satisfacție celor care spera ca PNL să ajungă într-un circ public

„Nu o vom ține tot așa și nu veți mai vedea atacuri publice decât extrem de puține. Nu a fost nu-știu-ce, s-a exagerat (în presă), Raluca și-a spus nemulțumirile, lucrurile s-au închis. Dar în niciun caz nu vom da satisfacție celor care spera ca PNL să ajungă într-un circ public, pentru că avem de guvernat o țară. Când mai sunt tensiuni, ele se spun în incinta BPN și în afară vom ieși veseli și uniți”, a declarat prim-vicepreședintele PNL, europarlamentarul Rareș Bogdan.

Rareş Bogdan recunoaște că el este pasionalul-șef , dar măcar ştie să fie calm şi rațional cerându-le şi celor din tabăra Ludovic Orban să se comporte la fel, dacă el poate.

Şi continuă: „I-am cerut lui Orban, colegilor care îl susțin, să încerce să fie mai puțin pasionali, pentru că dacă eu care sunt pasionalul-șef pot să fiu extrem de calm, de rațional și de echilibrat, cred că pot fi și ei. Dacă eu nu intru în războaie, care sunt obișnuit cu războaiele, cred că fiecare ar trebuie să păstrăm o decentă în afară BPN. Chiar dacă în interior ne mai spunem lucruri tăiaose, ca în familie, nu e mereu soare”, a mai spus Rareș Bogdan în această seară la Antena 3.