Raportul OMS contrazis de imagini video. 15.000 de lilieci în laboratoarele din Wuhan

Raportul OMS contrazis de imagini video. 15.000 de lilieci în laboratoarele din Wuhan

Raportul realizat de Organizația Mondială a Sănătății (OMS) este contrazis de un filmuleț care a devenit viral. Materialul dezvăluie faptul că în Institutul de Virusologie din Wuhan, de unde se bănuiește că ar fi apărut virusul COVID-19, existau cuști cu mii de lilieci.

Specialiştii OMS susțin că teoria conform căreia COVID-19 a apărut din laboratoarele din Wuhan este o „conspirație”, însă au apărut imagini care îi contrazic. Imaginile au fost difuzate acum de Sky News Australia.

15.000 de lilieci în laboratoarele din Wuhan

Astfel, in filmulețul realizat în 2017 chiar de Academia de Științe din China, cu ocazia lansării noului laborator de biosiguranţă de nivel 4, se pot observa cuști cu lilieci, mai exact 15.000 de lilieci.

Prin conținutul său, filmuletul contrazice raportul OMS, în care nu apare nicio informație despre existența liliecilor în laboratoarele din Wuhan.

Ne puteți urmări și pe Google News

Baza de date cu virusuri a Institutului de Virologie din Wuhan a fost ştearsă de pe internet începând cu 12 septembrie 2019.

Virusul era injectat pe cobai de mai bine de 10 ani

In material se arata că, de mai bine de 10 ani, echipa de cercetători coundusă de Shi Zhengli a colectat mai bine de 15.000 de mostre de liliac din China şi mai multe ţări africane, în căutarea originilor COVID-19 şi, în acelaşi timp, izolând şi caracterizând multe alte virusuri.

Shi Zhengli a susţinut că a fost victima unor hackeri, dar baza de date nu a mai fost reîncăracată pe internet sau pusă la dispoziţia niciunei agenţii de investigaţii.

Expertii OMS nu a cerut acces la baza de date cu virusuri

Reprezentantii OMS care au investigat originea virusului nici măcar nu au cerut acces la baza de date cu virusuri.

Într-o postare pe Twitter din decembrie 2020, unul dintre reprezentanții OMS, a scris: „Niciun liliac nu a fost trimis pentru analize genetice ale virusurilor colectate în teren. Nu aşa funcţionează ştiinţa. Colectăm mostre de liliac, le trimitem la laborator. Eliberăm liliecii unde i-am prins”.

Filmarea din interiorul laboratorului din Wuhan contrazice afirmațiile oficialului OMS. Nu este o conspiraţie să spui că în laboratorul din Wuhan au existat lilieci vii. Este un fapt, așa cum se poate vedea și în videoclipul făcut public, informeaza Antena 3.

Mai mult decât atât, Sky News Australia spune că în laboratorul din Wuhan se foloseau şoareci pentru a vedea ce variante de coronavirus se pot transmite la om.

În anumite experimente, au fost folosiți şoareci cu gene umane, pentru a face ca virusurile care nu puteau infecta oameni, să facă exact opusul.

Aceste experimente aveau scopul de a face virusurile mai contagioase şi mai virulente pentru a încerca să anticipeze care dintre ele va putea provoca o pandemie.