Evenimentul Zilei > Actualitate > Rapid, liber la promovare. Giuleștenii au ACHITAT datoria către Obed și scapă de DEPUNCTARE
Rapid, liber la promovare. Giuleștenii au ACHITAT datoria către Obed și scapă de DEPUNCTARE

Rapid, liber la promovare. Giuleștenii au ACHITAT datoria către Obed și scapă de DEPUNCTARE

Rapid redevenit, ieri, liderul Seriei 1 a eșalonului secund, după vicotira de la Constanța, cu Farul, scor 1-0. Acum, giuleștenii au scăpat de depunctarea, după ce a fost achitată datoria financiară către fotul fobalist al „feroviarilor”, Rhema Obed, anunță Digi Sport.

Gruparea de lângă Podul Grant s-a aflat la un pas de fi privată de 6 puncte, din cauza unei datorii mai vechi către fostul mijlocaș englez. Obed a dat în judecată clubul giuleștean pentru neachitarea datoriei de 57.000 de euro, iar în final a câștigat. De teama riscului de a pierde promovarea în Liga 1, oficialii „alb-vișiniilor” s-au conformat și au achitat integral restanța financiară pe care o aveau către Rhema Obed.

Potrivit sursei citate, rapidiștii au prezentat o înțelegere cu jucătorul și au fost păsuiți, primind un răgaz de 48 de ore pentru a acoperi datoria și a face dovada plății la FIFA. Acum, mai trebuie doar să trimită documentele la Zurich.

Rapid este lider în clasamentul Seriei 1 din Liga a 2-a, cu 40 de puncte, la două în fața principalei contracandidate la promovare, Dunărea Călărași și la 9 în fața Daciei Unirea Brăila.