Evenimentul Zilei > Sport > Rapid a ajuns echipa tuturor, dar a nimănui
Rapid a ajuns echipa tuturor, dar a nimănui

Rapid a ajuns echipa tuturor, dar a nimănui

Giuleștenii nu au primit dreptul de promovare, iar Adrian Zamfir și Nicolae Cristescu au ieșit pe ușa din dos, lăsând clubul pe mâna fanilor.

Sloganul „Singuri împotriva tuturor” se încadrează perfect în actuala situație a formației din Grant. Rapidiștii sunt la pamânt în acest moment, după ce nu au primit licența pentru Liga I, iar singura speranță rămasă a feroviarilor este Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne.

Constantin Dudu Ionescu, vicepreședintele Clubului Aristocratic Rapid, a declarat pentru EvZ că gruparea „alb-vișinie” risca să nu se ridice la nivelul competițional al primului eșalon, în cazul în care Comisia de Recurs a FRF dădea un răspuns pozitiv giuleștenilor. „Rapidul este un brand, dar a fost distrus de actuala conducere. Zamfir și Cristescu sunt niște neica-nimeni. Nu eram foarte bucuros dacă promovam în Liga I. Să fim sinceri, riscam să fim ciuca bătăilor, pentru că echipa nu joacă nimic”, a declarat fostul ministru al Internelor.

Zamfir, interzis în Giulești

Nicolae Manea, președintele FC Rapid, a vorbit, ieri, despre decizia patronului Adrian Cornelius Zamfir de a părăsi echipa antrenată de Viorel Moldovan. Manea a declarat că Zamfir va avea viață grea în Giulești, dacă va reveni la meciurile echipei. „Eu am vorbit cu domnul Zamfir și i-am spus că trebuie să-și dea demisia, să și-o prezinte, pentru că nu mai merge. Nu mai este binevenit în Giulești, a dezamăgit pe toată lumea”, a spus oficialul giuleștean. Mai mult, Nae Manea a anunțat că acțiunile la care a renunțat conducerea „sunt la îndemâna oricui”.

Au deschis un club de noapte

Adrian Cornelius Zamfir își pune încă o dată fanii în cap. După ce s-a crezut că șeicul din Yemen va prelua Rapidul, în aceste zile totul a ieșit la iveală. Omul de afaceri arab a venit în România să cumpere, dar altceva decât gruparea giuleșteană. Zamfir și șeicul au devenit proprietarii unui club de noapte din Costinești.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: