Rage Room: locul unde oamenii plătesc să scape de stres. Cât de costă să spargi tot
- Iulia Moise
- 21 februarie 2021, 14:29
„Rage Room” este cea mai profitabilă afacere a secolului XXI. Într-un astfel de loc, oamenii plătesc bani buni pentru a scăpa de stres.
„Rage Room” este cea mai profitabilă afacere a secolului XXI. A fost inventată de americani în urmă cu 10 ani, iar de atunci „Camera furiei” poate fi găsită în marile orașe din întreaga lume.
„Rage Room” reprezintă un în care oamenii își pot descărca furia prin spargerea, contra cost, a unor obiecte.
Un astfel de loc a fost deschis recent și în Brazilia. Un „Room rage” a fost amenajat la periferia orașului Sao Paulo, iar oamenii pot veni oricând acolo pentru a arunca cu ciocane uriașe în televizoare, computere și imprimante vechi, pot demola mașini și pot sparge diverse obiecte din sticlă, scrie Reuters.
„Cred că a fost cel mai bun moment pentru a deschide acest loc, din cauza emoțiilor prin care trec acum oamenii, de anxietate și stres”, a spus Vanderlei Rodrigues, proprietarul acestei afaceri.
O „vizită” în „Rage Room” costă doar 4,64 dolari/ persoană.
„Rage Room” este cea mai profitabilă afacere a secolului XXI. O astfel de „Cameră a Furiei” a fost deschisă și în România
Deși a fost înființată acum un deceniu, o astfel de „cameră” a fost inaugurată în România în 2018.
Marius Neagoie, fondatorul „Room Rage” din România, declara că ativitatea pentru care clienții plătesc sume ce pornesc de la 50 de lei este recreațională. „Ne adresăm bucureștenilor care caută o modalitate inedită de a scăpa de stresul cotidian, de a încerca ceva nou și de a se distra alături de prieteni”.
„Toate acestea se întâmplă într-un mediu controlat, fără nicio consecință, în deplină siguranță. Scopul final este distracția, relaxarea, mișcarea”, precizau reprezentanții Break Room, în urmă cu ceva timp.
„Dacă primim cereri de ridicare de obiecte stricate și care pot fi sparte, le ridicăm gratuit: de la farfurii la sticle, de la imprimate la televizoarele vechi și stricate, vaze, obiecte sanitare și în general orice poate fi spart și apoi reciclat”, mai spunea Marius Neagoie.