Radu Drăgușin, criticat aspru de britanici. Transferul internaționalului român, un eșec de răsunet

Radu Drăgușin, criticat aspru de britanici. Transferul internaționalului român, un eșec de răsunet Radu Drăgușin. Sursa foto: X (Twitter)

Radu Drăgușin a intrat în atenția presei din Albion, dar nu pentru evoluțiile de la Tottenham. Jurnaliștii britanici contestă acum transferul internaționalului român de la Genoa.

Radu Drăgușin s-a remarcat în Premier League, dar nu prin prestațiile pentru Tottenham Hotspur. Presa londoneză contestă acum transferul internaționalului român, despre care spune că a fost un adevărat eșec.

Intrernaționalul român a evoluat doar 30 minute în Premie League. Acum, londonezii contestă mutarea românului de la Genoa. Analiștii sportivi consideră că achizițiile din perioada de mercato au fost un real eșec.

Radu Drăgușin contestat în Premier League

De fapt, apreciază jurnaliștii sportivi, prin transferurile lui Radu Drăgușin și lui Werner, patronii clubului s-au temut să nu încalce fair-play-ul financiar. „Ultima fereastră de transferuri a fost un adevărat eșec, pentru că toată lumea s-a speriat de regulile FFP și de depunctare și a vrut să respecte limita trasată”, au scris jurnaliștii din  Albion.

Ne puteți urmări și pe Google News

Paul Robinson contestă ultimele două transferuri pe care Tottenham le-a făcut în această iarnă. Transfeuri care, spune Robinson, au fost inițiate doar pentru a nu încălca regulile impuse de FFP și pentru a nu risca o depunctare, potrivit GSP.

Radu Drăgușin, contestat în Premier League

Drăgușin la antrenament cu noua sa echipă sursa foto: X (Twiter)

Transferul internaționalului român, un real eșec

„Uitați-vă la ultima fereastră de transferuri! A fost, probabil, cea mai proastă fereastră de mercato pe care am avut-o vreodată. A fost un adevărat eșec, pentru că toată lumea este speriată de regulile FFP și toți au încercat să respecte linia de demarcație trasată de Ligă.

Nimeni n-a vrut o deducere de puncte ori alte probleme. Dar uitați-vă atent la Tottenham!. A decis s-aducă în ianuarie 2 jucători, Timo Werner, sub formă de împrumut, și Radu Drăgușin pentru o sumă importantă de bani. Ei au jucat puțin spre deloc", scrie Paul Robinson.

Transferul lui Radu Drăgușin, contestat de englezi

Radu Drăgușin. Sursa foto: Instagram

Radu Drăgușin nu a prins primul 11 la Tottenham

Radu Drăgușin încă nu a prins postul de titular. Tehnicianul Ange Postecoglou l-a introdus doar pe finalul meciurilor. Tottenham se află pe locul 5 în Premier League, la cinci puncte distanțe de ultima poziție care permite accesul în Liga Campionilor.

Cu toate acestea, internaționalul român este în continuare apreciat de publicul britanic. Portalul coachesvoice.com i-a dedicat stoperului naționalei o întreagă pagină.

„Cred că de la următoarele meciuri va prinde minute, poate chiar va juca titular. Nu există probleme de adaptare. Ritmul e mai intens, dar nu mi-a zis nimic Radu cum că i s-ar părea că este în urma celorlalți„ a declarat Florin Manea, impresarul fundașului român.