Evenimentul Zilei > Social > Şeful masonilor din România atrage atenţia! Care e cel mai mare pericol pentru ţara noastră?
Şeful masonilor din România atrage atenţia! Care e cel mai mare pericol pentru ţara noastră?

Şeful masonilor din România atrage atenţia! Care e cel mai mare pericol pentru ţara noastră?

Într-un interviu acordat pentru DCNews, Radu Bălănescu, Mare Maestru al Marii Loje Naţionale din România, atrage atenția asupra unui mare pericol pentru România.

Întrebat de Bogdan Chirieac dacă fenomenul fake news reprezintă un pericol imens pentru România de astăzi, Radu Bălănescu a declarat: „Da, sunt un pericol mare”. Marea Lojă Națională din România a organizat mai multe conferințe și dezbateri pentru a denomenul fake news.

Șeful masonilor

a subliniat,că „sunt lideri de opinie care pot să iasă și să explice de ce știrea X este fake news, cu argumente, cinci minute sau zece sunt suficiente și lumea va înțelege, face parte tot dintr-o strategie de asigurare a echilibrului”. „Și de luptă împotriva războiului hibrid” a completat Bogdan Chirieac.

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.