Editura Evenimentul si Capital

UPDATE: Poziția companiei care execută lucrările. Lux de sute de mii de euro pentru bugetari. Prietenul Robertei Anastase, câștigător fără licitație

Autor: | | 0 Comentarii | 2252 Vizualizari

RAAPPS va cheltui peste 750.000 de euro pentru construcţia a două piscine, un jacuzzi şi amenajarea unei porţiuni de plajă cu piatră specială la complexul de vile Lotus, din staţiunea Neptun, ce a fost construit în timpul lui Nicolae Ceauşescu şi cuprinde vilele Lotus, Nufărul, Trandafirul şi Ghiocelul.

Reprezentanții companiei SC Colen Impex SRL ne-au transmis următoarele precizări

„Referitor la afirmațiile:„Contractul a fost oferit fără organizarea de licitație electronică, în urma unei proceduri simplificate de achiziție inițiate de 20 februarie 2018” vă informăm:

La data de 20.02.2019 a fost publicat în SICAP anunțul de participare la procedura de achiziție nr. SCN 1038120 în vederea atribuirii unui contract de LUCRĂRI: „Lucrări la construcții de piscine” având ca și criteriu de atribuire prețul cel mai scăzut. La această procedură oferită asocierii Topalis Engineering SRL (lider de asociere) și Colen Impex SRL, a fost declarată admisibilă din punct de vedere tehnic și financiar și desemnată câștigătoare.

Toate contractele „fără licitație” la care faceți referiri tendențioase sunt câștigate prin proceduri desfășurate legal, în cadrul sistemului de achiziții publice, existând un istoric complet care include participanții și ofertele depuse. În spiritul corectitudinii, vă rugăm să verificați fiecare achiziție publică, asigurând-vă că vă stăm la dispoziție cu orice informație care vă poate ajuta în aflarea adevărului pe care suntem convinși că îl căutați și îl serviți, așa cum ar trebui să procedeze orice jurnalist cinstit. Prin articolul publicat în cadrul ziarului dumneavoastră nu faceți decât să implicați compania noastră într-o luptă politică sau de altă natură cu care societatea nu are și nu a avut niciodată vreo legătură.

Informațiile tendențioase publicate nu aduc atingere doar numelui companiei noastre, ci pun în nesiguranță angajații acesteia care își desfășoară activitatea la locul de muncă, ducând salarii decente la familiile lor. Precizăm faptul că societatea nostră a participat, participă și va participa la proceduri de achiziții de lucrări atât publice cât și private conform obiectului său de activitate - Lucrări de construcții, iar articolului în cauză nu face decât să producă grave prejudicii de imagine unei companii care activează în mod corect, plătind la timp contribuțiile la stat, oferind locuri de muncă și producând plus-valoare în România” a scris directorul companiei SC Colen Impex SRL.


Aici se refugiază departe de ochii lumii, pe rând înalţi demnitari ai statului, într-un lux exorbitant, plătit din banii publici, repricaonline.ro

LIVE VIDEO Halep joaca ACUM la dublu pentru un succes ISTORIC

Pagina 1 din 2

Stirile zilei

Alte articole din categoria: Fapt divers

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI