Iubitorii de teatru din Capitală au optat deja pentru ”Freak Show”, spectacolul programat luni, 28 decembrie la Sala Pictură a Teatrului Național București, de la ora 20:00.

Întâlnirea propusă de îndrăgitul actor s-a bucurat de succes, rezervările și biletele puse în vânzare s-au dovedit a fi insuficiente. Astfel, la cererea publicului, one-man show-ul ”Freak Show”  va fi prezentat publicului și la matineu.

Noua reprezentație a spectacolului ”Freak Show” va avea loc luni, 28 decembrie, la Sala Pictură a Teatrului Național București, începând cu ora 17:00. Persoanele interesate își pot procura biletele de la casa de bilete a Teatrului Național București, de la Librăria Mihai Eminescu, și online pe www.ticketnet.ro, www.bilet.ro, www.startickets.ro. Prețul unui bilet variază în funcție de categoria de loc, 30 de lei la cat. a II-a și 50 de lei pentru cat. I.

Realizat după un material scris de Florin Piersic jr, în regia și interpretarea sa, FREAK SHOW este un one-man-show unic în România, un spectacol dinamic, gândit astfel încât să țină publicul cu sufletul la gură, timp de două ore. Cei prezenți vor avea ocazia să urmărească evoluția cameleonică a unui singur actor care se transformă continuu în alt personaj, într-o succesiune halucinantă.

Miliardar de carton, muncitor pe șantier, bancher, pensionar, producător de film sau profesor – acestea sunt doar câteva dintre cele 13 personaje pe care Florin Piersic jr le aduce în lumina reflectoarelor.

Premiera absolută a spectacolului a avut loc pe 7 decembrie 2013.

Conform comunicatului de presă, în 2014, FREAK SHOW a participat ca spectacol invitat la Festivalul Internațional de Teatru (Sibiu), Festivalul de Teatru Nou (Arad – Teatrul Clasic), Gala Star (Bacău), Gala FESTCO (București – Premiul Special al Juriului, secțiunea Off), Festivalul Ideo ideis (Alexandria), Zilele Humorului (Gura Humorului), Festivalul Butterfly Effect (Galați).

FREAK SHOW a fost prezentat cu succes publicului român din Germania (Koln), Canada (Toronto, Calgary, Ottawa, Moreal), Belgia (Bruxelles – Centrul Cultural BOZAR), Franța (Toulouse – Theatre de la Comedie), Marea Britanie (Londra – Leicester Square Theatre) și a primit aplauze îndelungi din partea spectatorilor care au umplut sala Operei Naționale din Timișoara.