Evenimentul Zilei > Politica > PRU are CANDIDAȚI pentru toate localitățile din țară. Inclusiv în HARGHITA, COVASNA și MUREȘ
PRU are CANDIDAȚI pentru toate localitățile din țară. Inclusiv în HARGHITA, COVASNA și MUREȘ

PRU are CANDIDAȚI pentru toate localitățile din țară. Inclusiv în HARGHITA, COVASNA și MUREȘ

Președintele Partidului Românai Unită, Bogdan Diaconu, prezent la Constanța pentru a anunța candidații la alegerile locale din județ, a anunțat într-o conferință de presă că PRU are candidați și liste pentru toate localitățile din țară, chiar și la Miercurea Ciuc și Sfântu Gheorghe. Iar la Târgu Mureș, unde PNL și UDMR au încheiat un protocol ,”pentru a vinde primăria”, PRU va avea un candidat propriu, “astfel încât să-l menținem un oraș românesc”.

Candidatul PRU pentru primăria Constanța este președintele filialei locale, Dumitru Bădrăgan. “După 26 de ani în care, atât la nivel de CJ cât și de primărie, a fost condusă de oameni fără de lege care au jefuit Constanța, PRU propune constănțenilor un om al legii, avocat cu o carieră impresionantă", a spus Bogdan Diaconu. Ceilalți candidați sunt Marian Cârnu la Năvodari, Nicolae Crăciun pentru comuna Limanu, Ion Șerban la Ovidiu și Lucia Sărăcilă pentru primăria Eforie. “Sunt convins că sunteți cu arma la picior, apți de a începe bătălia acestui an determinant pentru viitorul României și al națiunii române”, i-a îmbărbătat liderul PRU, Bogdan Diaconu.

Surpriza a constituit-o apariția unui bărbat cu o mască de gaze pe față , îmbrăcat în salopetă albă. Proaspăt înscris în PRU Constanța, voluntarul de mediu, Sorin Belu, va candida pentru Consiliul Local Municipal. “Am venit îmbrăcat așa pentru că după ploaia sahariană de ieri, autoritățile, Garda de Mediu nu au atenționat din vreme, prin comunicate, că micuții care au probleme cu respirația pot fi în pericol”, a spus activistul, deranjat și de bezna de pe bulevarde după ce primăria a amplasat stâlpii “la o distanță prea mare”. Sorin Belu are 41 de ani , este absolvent de Geografie și patron al unei firme de alpinism utilitar.

PRU are candidați și liste proprii de consilieri în toate localitățile României. Candidatul la primăria Capitalei este Bogdan Diaconu. La primăria Sectorului 1 candidează un tânăr, medic de profesie și pilot, Andrei Piticaș, de 34 de ani. La Sectorul 2,  “un profesionist în transporturi și infrastructură”, Augustin Hagiu, primvicepreședintele PRU. La Sectorul 3, „celebrul campion la kickboxing”, Daniel Ghiță, la Sectorul 4 un tânăr avocat , Radu Bratu Iorga. La Sectorul 5 un tânăr antreprenor, de 38 ani, Bogdan Lencu. Iar la Sectorul 6, pe 27 martie, la lansarea candidaților pe București, va fi prezentat candidatul surpriză.

Toate listele de candidați PRU din Harghita și Covasna vor fi întocmite de Forumul Civic al Românilor din cele două județe. “Eu doar le voi semna, își aleg singuri candidații pentru a  nu mai avea nevoie de politicieni care le negociază interesele și fac troc politic cu UDMR”, spune Bogdan Diaconu. La Târgu Mureș, însă, “situația nu este foarte roză”, din cauza PNL care, prin protocol, “tranzacționează și vinde, UDMR-ului, primăria municipiului”. UDMR-ul „se chinuie de vreo 20 de ani” să pună mâna pe această primărie pentru a genera “aberația cu ținutul secuiesc”. PRU va intra într-o “bătălie aprigă” pentru Târgu Mureș „astfel încât să-l menținem oraș românesc, având un candidat surpriză, de mare anvergură”.

 

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: