Evenimentul Zilei > Politica > S-a AFLAT! O CONTORSIONISTĂ, „protejata” lui Mihai Tudose! Cei doi au fost în China
S-a AFLAT! O CONTORSIONISTĂ, „protejata” lui Mihai Tudose! Cei doi au fost în China

S-a AFLAT! O CONTORSIONISTĂ, „protejata” lui Mihai Tudose! Cei doi au fost în China

Noul premier al României, Mihai Tudose, pare să nu facă rabat de la obiceiul care s-a împămîntenit în rîndul liderilor politici: acela de a avea o tînără alături care să fie cunoscută ca fiind o “protejată”.

Presa din Brăila s-a autosesizat în cazul lui Cătălina Ene, una dintre frumusețile României care au avut norocul de a cunoaște o ascensiune rapidă. Unii au afirmat că prea rapidă. – VEZI GALERIA FOTO

Iar presa a aflat că tînăra cu forme incitante este una dintre apropiatele lui Mihai Tudose, aceasta devenindu-i și “protejată”. Prima treaptă pe care aceasta a urcat-o în drumul ei spre celebritate a fost emisiunea “Burlacul”, însă a fost eliminată prematur din emisiune.

Trecută și prin platoul lui Dan Capatos, recunoscut pentru promovarea frumuseților autohtone, Cătălina a dat lovitura cînd l-a însoțit pe actualul premier, pe vremea cînd acesta era ministru al economiei, în China. Într-o misiune diplomatică, evident, acest lucru întîmplîndu-se cu prilejul unei vizite oficiale de lucru al unor demnitari români. Pentru că domnișoara Cătălina era, la vremea respectivă, una dintre specialistele din Direcția Guvernantă Corporativă din Transelectrica, o societate aflată în directă subordonare a lui Mihai Tudose, ministrul economiei, a dezvăluit știrilekanald.  

În momentul în care a participat la emisiunea “Burlacul”, domnișoara care în prezent are 27 de ani a precizat că îi place să citească, dar adoră călătoriile și fotografia. Pe lîngă acestea, s-a declarat specialist în contorsionism.