Evenimentul Zilei > Actualitate > Proiect inedit pe piața imobiliară din România. Imobile de lux la Brașov, cu SPA și piscină suspendată. Clienții pot alege dacă vor să fie turiști sau proprietari
Proiect inedit pe piața imobiliară din România. Imobile de lux la Brașov, cu SPA și piscină suspendată. Clienții pot alege dacă vor să fie turiști sau proprietari

Proiect inedit pe piața imobiliară din România. Imobile de lux la Brașov, cu SPA și piscină suspendată. Clienții pot alege dacă vor să fie turiști sau proprietari

Un proiect aparte prinde contur în România, într-o zonă situată în topul preferințelor turiștilor. La Brașov, pe Drumul Poienii, începe construcția unui ansamblu de lux mixt, hotelier și rezidențial. Ansamblul cuprinde 158 de camere de hotel și 43 de apartamente rezidențiale, toate gândite, spune dezvoltatorul, la un nou standard de confort și rafinament.

Este vorba despre Nordis Group, singurul dezvoltator de ansambluri hoteliere și rezidențiale premium din România care anunță că Nordis Brașov va fi ”cel mai elegant ansamblu hotelier și rezidențial din Brașov”. Amplasarea e ideală, pe Drumul Poienii, aproape de zona metropolitană, dar și de Poiana Brașov, iar construcția proiectului va începe anul acesta

Dotări de 5 stele și piscină suspendată ”infinity”

Proiectul va dispune de serviciile și facilitățile unui hotel de 5 stele, anunță Nordis: va avea SPA, săli de conferință, loc de joacă pentru copii, cinema room, sală de fitness, stație de încărcare mașini electrice. În plus, va exista un restaurant cu vedere panoramică, dar și o piscină suspendată de tip infinity, ceea ce fac din Nordis un ansablu unic pentru zona montană din România. 

Vândute în proporție de 35 la sută, evaluare de piață de peste 40 de milioane de euro

Horwath HTL, liderul global în consultanță și evaluare hotelieră și turistică, estimează pentru zona hotelieră a proiectului Nordis Brașov 5***** o evaluare de piață după lansarea hotelului, în noiembrie 2023, de peste 40 de milioane de euro. 

La data evaluării Horwath HTL, unitățile ansamblului Nordis Brașov erau vândute în proporție de peste 35%. 

Daniel Penciuc

„Credem cu tărie că noul nostru proiect situat pe Drumul Poienii, Nordis Brașov, va fi un reper al celor mai rafinate experiențe trăite în zona montană. Rezultatele evaluării efectuate de către prestigioasa companie Horwath HTL vin ca o confirmare a faptului că Nordis Brașov are un potențial uriaș ca destinație turistică și modalitate de investiție pentru cei care vor să-și securizeze veniturile pe termen lung. Avem încredere că atunci când ansamblul va fi deschis, va genera un impact fabulos ca imagine și profitabilitate”,  a declarat Daniel Penciuc, Managing Partner Nordis Brașov.

Oportunitate de bussines

Pentru investitori, Nordis Brașov este o opțiune profitabilă pe termen lung. Modelul unic lansat de Nordis pe piața imobiliară din România oferă clienților opțiunea de a investi într-o cameră de hotel, care garantează un randament de 7% pe an și o chirie lunară fixă, în orice sezon.

Cei peste 100 de ani de activitate ai companiei de consultanță și evaluare turistică au transformat compania Horwath HTL în lider global pe acest segment. Compania deține 52 de birouri în 38 de țări și a derulat peste 30.000 de evaluări deopotrivă pentru instituții publice și private. 

Cine este Nordis Group

Nordis Group reprezintă un grup de firme cu capital 100% românesc, specializat în dezvoltarea imobilelor și ansamblurilor premium. Grupul de firme este format din 7 entități: Nordis Development, Nordis Architecture, Nordis Construct, Nobileo (membru Nordis Group), Nordis Hotels, Nordis Travel și Nordis Property Management. 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.