Evenimentul Zilei > Actualitate > Vestea care îi va PRODUCE Andreei Marin un MARE ȘOC! Gestul INCREDIBIL AMANTA lui Tuncay. Soțul INFIDEL și-a primit PEDEAPSA – FOTO
Vestea care îi va PRODUCE Andreei Marin un MARE ȘOC! Gestul INCREDIBIL AMANTA lui Tuncay. Soțul INFIDEL și-a primit PEDEAPSA – FOTO

Vestea care îi va PRODUCE Andreei Marin un MARE ȘOC! Gestul INCREDIBIL AMANTA lui Tuncay. Soțul INFIDEL și-a primit PEDEAPSA – FOTO

Sandra, femeia din cauza căreia s-a spus că Tuncay ar fi divorţat de Andreea Marin a fost surprinsă în Centrul Vechi cu un bărbat misterios, noul ei iubit, foarte veselă și plină de energie.

Sandra și iubitul ei, un tânăr simpatic, cu barbă, ochelari și pălărie – au profitat de vremea călduroasă și au ieșit la o plimbare romantică, scrie Cancan.ro. Cei doi s-au plimbat romantic pe străduțe fără să le pese de oamenii din jur prea mult. 

Tuncay Ozturk şi-a anunţat prietenii virtuali, în 2017, că relaţia lui cu Sandra, asistenta din cauza căreia s-a spus că a divorţat de Andreea Marin, a ajuns la final. Fostul soţ al „Zânei” a făcut primele declaraţii despre ceea ce au trăit în ultimele luni.

„Am trecut prin multe împreună, bune şi rele, iar pe lângă faptul că m-a ajutat foarte mult la serviciu, între timp, mi-a devenit şi cea mai bună prietenă.

Multe minciuni au fost la mijloc după divorţ, despre mine şi ea, însă prietenul ei şi familia, nu au luat în seamă toate acestea şi au mers în continuare pe drumul lor. Le mulţumesc si ar trebui să fie mândri de faptul că au crescut o fată minunată. Aş vrea să îi mulţumesc şi iubitului ei pentru sprijinul pe care i l-a acordat în tot timpul acesta şi pentru că a dat dovadă de multă eleganţă, ţinând cont de ştirile apărute.
Vreau să îi mulţumesc Sandrei pentru tot ce a făcut pentru mine. Sunt sigur că nu multe persoane ar fi reuşit să se menţină puternice în faţa acestor îmbârligături.

Dar acum este timpul pentru următorul nivel în viaţa Sandrei şi anume, mutarea în Anglia, alături de prietenul ei.
Probabil pentru câţiva nu este o surpriză deoarece s-a mai scris în presă despre acest subiect acum câteva luni iar momentul acesta, a şi venit, din păcate.
Sunt supărat deoarece pierd o persoană foarte bună, drept colegă, dar pe de altă parte, sunt fericit pentru că am câştigat o prietenă adevărată.

Aseară am petrecut până dimineaţă cu toţii, alături de prieteni, dar nu în semn de „la revedere” ci în cinstea unei bune prietenii de durată Iar astăzi, este ultima zi a Sandrei la serviciu. Îi doresc numai bine şi sănătate şi sper ca totul să decurga bine în Anglia pentru ei doi, deoarece merită fericire din plin şi multe bucurii.”, a scris Tuncay Ozturk pe pagina personală de Facebook.

Foto Cancan 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: