Evenimentul Zilei > Actualitate > Probleme la metrou, în stația Piața Romană. Circulația a fost reluată. Update
Probleme la metrou, în stația Piața Romană. Circulația a fost reluată. Update

Probleme la metrou, în stația Piața Romană. Circulația a fost reluată. Update

Circulația la metrou a fost perturbată miercuri dimineața, în jurul orei 10:00, din cauza unor probleme tehnice apărute în stația Piața Romană. Călătorii au fost informați că în cel mai scurt timp va fi reluată circulația.

Update: Metrorex a anunțat că trenurile de metrou şi-au reluat circulaţia normală între staţiile Piaţa Victoriei şi Piaţa Romană.

Update: Din cauza situației create, trenurile de metrou circulă în sistem pendulă între staţiile Piaţa Victoriei şi Piaţa Romană, pe Magistrala 2. În acest context, reprezentanții Metrorex au anunțat că echipele de intervenţie lucrează pentru remedierea defecţiunii

De asemenea, s-a precizat că după constatarea defecțiunii tehnice, ”călătorii au fost informaţi despre situaţie prin sistemele de sonorizare din trenuri şi din staţii”.

Problemele la metrou au apărut la ora 10:00

Știrea inițială: ”Metrorex informează că, astăzi, 1 septembrie a.c, în jurul orei 10:05, pe Magistrala 2, la staţia de metrou Piaţa Romană, s-a produs o defecţiune tehnică. Echipele de intervenţie sunt la faţa locului pentru remedierea situaţiei. În acest moment, se circulă în sistem pendulă pe firul 1, tronsonul Piaţa Victoriei – Piaţa Romană”, au transmis  reprezentanții Metrorex.

Știre în curs de actualizare. Vom reveni curând cu ultimele informații.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: