Evenimentul Zilei > EVZ Special > Prințul Wiliam şi ducesa Kate, trădați de limbajul corpului. Ce spune un expert regal despre ei
Prințul Wiliam şi ducesa Kate, trădați de limbajul corpului. Ce spune un expert regal despre ei

Prințul Wiliam şi ducesa Kate, trădați de limbajul corpului. Ce spune un expert regal despre ei

Prințul Wiliam şi ducesa Kate, dincolo de scandalurile provocate de Harry şi Meghan cu dezvăluirile despre viața de la Palat, arată că nu sunt afectați şi că ar fi  mai apropiați ca niciodată.
Potrivit unui expert în limbajul corpului, William și Kate sunt „mai apropiaţi ca niciodată” și sunt pe „aceeași lungime de undă”, spune acesta despre cei doi duci de Cambridge.

Ducele și ducesa de Cambridge au avut o ieșire recentă  la Way Youth Zone din Wolverhampton. Expertul Derek Heron i-a urmărit cu atenție sugerând că structura identică a corpurilor lor arată că cei doi sunt încă foarte îndrăgostiți.

 Amândoi stăteau cu același picior încrucișat peste celălalt, țineau, de asemenea, degetele încleștate și capetele înclinate în timp ce ascultau voluntari: Acesta este un semn minunat – o indicație clară că sunt în siguranță şi pe aceeași lungime de undă”, a spus Derek Heron.

Sunt într-o relație puternică din punct de vedere emoțional

„Corpurile lor sunt ușor înclinate în față. Este un alt semn că se bucură încă de o relație puternică, iubitoare”, a completat expertul în limbajul corpului.

Cuplul, care a sărbătorit luna trecută cea de-a 10-a aniversare a nunții, a postat un videoclip pentru a marca ziua specială, şi arată cum s-au jucat cu prințul George, prințesa Charlotte, și prințul Louis… descriind o imagine perfectă de familie unită şi extrem de fericită.

În toţi acești ani, ducele și ducesa de Cambridge au făcut eforturi pentru a moderniza familia regală, renunțând la tradiții învechite pentru a adopta o atmosferă „mai relaxată” la Palat. Lucru pe care l-a încercat şi Meghan cu Harry, dar nu le-a reușit fiind nevoiți să se mute definitiv în Statele Unite ale Americii.

Expertul regal Duncan Larcombe consideră că ruptura dintre William și Harry i-a apropiat şi mai mult pe Kate și William. El a spus: „Arată clar că și cum tot ceea ce s-a întâmplat în ultimul an nu i-a afectat, chiar i-a apropiat”. Larcombe a mai adăugat: „Ceea ce vedem cu ducesa Kate și William  arată cât de autentici, de confortabili și fericiți sunt împreună, scrie Express.