Evenimentul Zilei > Actualitate > Prințul Philip, internat în spital „ca măsură de precauție”. Mister total cu privire la internare
Prințul Philip, internat în spital „ca măsură de precauție”. Mister total cu privire la internare

Prințul Philip, internat în spital „ca măsură de precauție”. Mister total cu privire la internare

Prințul Philip, internat în spital „ca măsură de precauție”. Cel puţin asta a declarat Palatul Buckingham cu privire la soţul reginei. Când au cerut mai multe detalii, jurnaliştii s-au lovit de un zid, unul al tăcerii totale.
Prințul Philip, internat în spital „ca măsură de precauție”. Prinţul Philip, soţul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, este „OK”. Cel puţin asta a declarat nepotul său după vizita pe care i-a făcut-o.

Prinţul William a dat asigurări că bunicul său în vârstă de 99 de ani este „OK”.  Sotul reginei este pentru a şasea noapte în spital.

Philip, duce de Edinburgh, a fost internat într-o clinică din Londra marţi seară. A fost o măsură de precauţie, din cauza unei afecţiuni care nu este asociată cu maladia COVID-19. Anunţul a fost făcut de Palatul Buckingham într-un comunicat.

Prințul Philip, internat în spital „ca măsură de precauție”. Ce spune William despre bunicul său

„Da, el este OK, este monitorizat”, a declarat William într-o vizită la un centru de vaccinare din estul Angliei. Jurnaliştii au afirmat că William a transmis mesajul făcând cu ochiul.
Ducele de Edinburgh a fost internat în Spitalul privat King Edward VII din centrul Londrei. Se spune că s-a simţit rău. Palatul Buckingham a spus că a rămas în clinică în cursul week-end-ului pentru analize suplimentare. Dar fără alte detalii.
O sursă a palatului a declarat pentru BBC că ducele s-a deplasat cu mașina la spital, unde a fost internat la sfatul medicului său. Medicii au acţionat ca măsură de precauţie şi spun că prinţul Philip se află în stare bună.

Fiul său, prinţul Charles, moştenitorul coroanei britanice, i-a făcut o scurtă vizită sâmbătă, deşi nu a existat nicio actualizare oficială a stării sale de sănătate de săptămâna trecută.

Prinţul Philip, care a fost văzut arareori în public după ce a renunţat la angajamentele sale oficiale în august 2017, a fost spitalizat şi la sfârşitul anului 2019.

Fost ofiţer în Marina britanică, Prinţul Philip, de origine greacă, a mai fost spitalizat de câteva ori în ultimul deceniu, inclusiv din cauza unei infecţii renale în 2017 şi pentru o intervenţie chirurgicală ce a vizat înlocuirea articulaţiei şoldului.

Palatul protejează intimitatea membrilor familiei regale atunci când vine vorba de probleme de sănătate, cei care speră să afle mai multe vor fi  dezamăgiți. Dar purtătorii de cuvânt ai palatului s-au străduit să sublinieze că nu a fost vorba de vreo urgență și că a fost doar o precauție, scfrie BBC.