Divorț în Familia Regală. Nu mai există cale de întoarcere

Divorț în Familia Regală. Nu mai există cale de întoarcere Sursa foto: Dreamstime

Prințul Nikolaos și Prințesa Tatiana au anunțat că divorțează după 14 ani de căsnicie. Cei doi-au cunoscut în Elveția, iar din 2003 formau un cuplu. Șapte ani mai târziu, ei s-au căsătorit. Prințesa Tatiana a primit un inel de logodnă impresionat, care a fost al Reginei Ingrid a Danemarcei.

Cum s-au cunoscut Prințul Nikolaos și prințesa Tatiana

Prințul Nikolaos al Greciei s-a căsătorit cu Tatiana Blatnik pe insula Spetses. A fost o nuntă foarte controversată pentru că Tatiana Blatnik nu are sânge albastru. Este din Venezuela, iar înainte de a fi împreună cu Prințul Greciei, aceasta lucra ca publicist și organizator de evenimente. Prințul s-a îndrăgostit de Tatiana de Revelion și nu l-a interesat că nu provine dintr-o familie nobilă.

printul nikolaos

Sursa foto Youtube

La nunta lor au venit multe nume importante

La nunta au participat regina Spaniei, Sofia, printul Felipe si sotia sa, Letizia. Membri ai familiilor regale din Norvegia, Suedia, Danemarca si Tarile de Jos au fost, de asemenea, prezenti. Lista invitatilor i-a inclus si pe Regina Margareta si Printesa Mostenitoare a Danemarcei, precum si Printesa Victoria a Suediei, impreuna cu familiile lor, potrivit Cancan.

Motivul divorțului dintre Prințul Nikolaos și Prințesa Tatiana

Prințul Nikolaos și prințesa Tatiana au anunțat că vor rămâne prieteni și că vor continua să stea și să lucreze în Grecia. Ei au spus că nu vor uita cei 14 ani plini de iubire și că se vor respecta mereu.

Ne puteți urmări și pe Google News
printul nikolaos

Sursa foto Youtube

„Prințul Nikolaos și prințesa Tatiana, după 14 ani de mariaj, au decis să își dizolve căsătoria. Amândoi își exprimă dificultatea acestei decizii, aprecierea și respectul profund pe care îl au unul față de celălalt, dar și dragostea cu care au pășit în toți acești ani.

Aceleași valori de respect și înțelegere vor sta la baza relației lor în viitor, o relație de prietenie profundă și sinceră. Ei vor continua să trăiască și să lucreze în Grecia, un loc în care amândoi se simt ca acasă. Familia le va fi mereu alături. Vă mulțumesc foarte mult pentru respect și discreție”, se arată în comunicatul de presă transmis presei din Grecia.