Editura Evenimentul si Capital

Prințul Nicolae vrea ca testul ADN să stabilească dacă este tată sau nu

Nicolae, pe vremea când era principe, în balconul Palatului Elisabeta, alături de Regele Mihai, Principesa Margareta și Principele Radu
Autor: | | 2 Comentarii | 1677 Vizualizari

Nepotul Regelui Mihai a anunțat că femeia care susține că i-a născut o fetiță refuză stabilirea paternității

Fostul Principe Nicolae a anunțat, ieri, printrun comunicat postat pe Facebook, că a invitat- o pe cea care susține că e mama fiicei sale, Nicoleta Cîrjan, să facă un test de paternitate la Institutul de Medicină Legală „Mina Minovici”. Nicolae a precizat că aceasta nu a dat curs solicitărilor repetate de a face testul ADN fetiței şi nici nu a declanşat un proces civil de stabilire a paternității. Nepotul Regelui Mihai spune că dacă rezultatele unui astfel de test ar demonstra că el este tatăl, şi-ar „asuma toate obligațiile ce rezultă din această situație”.

Comunicatul Prințului

„Pe parcursul anului 2016, doamna Nicoleta Cîrjan m-a anunțat prin corespondența scrisă că sunt tatăl copilului dumneaei. În scopul probării declarațiilor, am invitat-o împreună cu fiica sa, pentru testul de paternitate (testare ADN) la Institutul Național de Medicină Legală „Mina Minovici” din Bucureşti, singura instituție abilitată să efectueze în mod ştiințific un astfel de test. Doamna Nicoleta Cîrjan nu a dat curs acestei solicitări şi nici celor ulterioare. Mai mult decât atât, până la data prezentului comunicat, nu a fost declanşat niciun proces civil de stabilire a paternității la instanța competentă”, a precizat Nicolae.

„Contrar acestor refuzuri, afirmațiile pe tema paternității au continuat, motiv pentru care în data de 3 septembrie 2016, prin intermediul avocatului meu i-am adresat doamnei Cîrjan o ultimă solicitare pentru a veni să realizăm testarea ADN. Răspunsul a fost un alt refuz ferm. Dacă în urma unui test ADN rezultă că sunt tatăl copilului doamnei Cîrjan, prin declarație notarială de recunoaştere a paternității, îmi voi asuma toate obligațiile legale ce rezultă din această situație”, a adăugat el.

Decăderea lui Nicolae

Regele Mihai a semnat pe 1 august 2015 un document prin care i-a retras nepotului său Nicolae, fiul Principesei Elena, titlul de „Principe al României” şi calificativul de „Alteță Regală”, excluzându- l din Linia de Succesiune la Coroana României. Prințul Nicolae era al treilea moştenitor al tronului, după Principesa Margareta şi mama sa Principesa Elena

Cum a fost „lucrat” Principele

După excluderea lui Nicolae din Linia de Succesiune la Tron, au început să circule diverse povești despre adevăratul motiv, printre care şi zvonul că ar fi homosexual.

Site-ul Flux 24 a fost însă cel mai aproape de adevăr, scriind în toamna anului trecut: „Scandalul care a provocat furia Casei Regale, adică a Principelui Radu și a Principesei Margareta, se referă la o presupusă relație pe care Nicolae a avut-o cu una din colaboratoarele sale din România, Nicoleta Cîrjan. Nicoleta Cîrjan este însărcinată și se pare că tatăl copilului ar fi nepotul Regelui Mihai, Nicolae”.

Cei de la Flux 24 au contact- o pe Nicoleta Cîrjan pentru a infirma sau confirma informațiile avute. Ea nu a infirmat şi nici nu a confirmat. Nicoleta a lucrat alături de Nicolae în câteva proiecte, printre care turul cu bicicleta al României, inițiat de fostul Principe.

„Scandalul a izbucnit atunci când Principesa Margareta și Principele Radu au aflat de relația lui Nicolae cu Nicoleta și de sarcina acesteia. La aceea vreme, Nicoleta susținea că fătul ar fi băiat. Tensiunile dintre Nicolae și mătușa și unchiul său erau din ce în ce mai mari. În joc nu era numai conducerea Casei Regale, ci mai ales moștenirea Familiei, una estimată de presă și analiștii financiari la cel puțin câteva zeci de milioane de euro. Margareta și Radu au fost speriați de perspectiva ca sarcina Nicoletei să dea naștere unui băiat, care ar fi schimbat jocurile de putere din Casa Regală și, mai ales, ar fi pus sub semnul întrebării planul celor doi să conducă Casa în continuare în timp ce Regele este bolnav și exilat în continuare în Elveția, la Aubonne, undeva lângă Lausanne”, mai scria Flux 24.

Mărturia Nicoletei Cîrjan după naşterea fetiței Iris Anna

Nicoleta Cîrjan a născut fetița, pe care a botezat- o Iris Anna, pe 9 februarie. „Nu vorbesc despre tatăl copilului și las pe fiecare să creadă ce vrea, fiindcă el, de fapt, nu există. Nici măcar nu mă mai tem că nu o să împărțim bucuriile și responsabilitățile creșterii unui copil sau că o va traumatiza pe fiica mea cu lipsa lui de interes. Știți deja, mulți dintre voi, povestea mea cu copilul apărut pe neașteptate, refuzul tatălui de a se implica și decizia mea de a-mi asuma singură sarcina și creșterea copilului. Am luat decizia cu greu, dar cu inima deschisă, fără nici o așteptare de la tată sau familia acestuia”, scria, la scurt timp după naştere, Nicoleta Cîrjan, pe blogul ei.


Mircea Badea a jignit-o in ULTIMUL HAL pe Viorica Dancila! Asa ceva nu s-a mai intamplat! Ce a putut sa zica realizatorul TV

Pagina 1 din 2

Stirile zilei

Alte articole din categoria: EVZ Special

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI