Evenimentul Zilei > Monden > Prințul Harry aruncă mănușa Casei Regale. Noul său job va provoca crize de nervi Reginei
Prințul Harry aruncă mănușa Casei Regale. Noul său job va provoca crize de nervi Reginei

Prințul Harry aruncă mănușa Casei Regale. Noul său job va provoca crize de nervi Reginei

Neconvenționalul Prinț Harry a făcut un anunț surprinzător. La puțină vreme după interviul istoric acordat alături de soția sa, ducele de Sussex intră într-un nou rol.

Ducele de Sussex s-a angajat la o companie de coaching și sănătate mintală din Silicon Valley, notează Digi24. Prințul Harry a fost angajat chiar într-o funcție de conducere, în cadrul un startup din Silicon Valley axat pe coaching și sănătate mintală.

„Vreau ca activitatea mea să aibă un impact în viața oamenilor”

Fiul cel mic al Prințesei Diana de Wales va deveni directorul de impact al BetterUp Inc., companie de coaching și sănătate mintală aflată pe val, opinează The Wall Street Journal. Fișa postului ducelui prevede că acesta va pleda în mod public pe subiecte legate de sănătatea mintală. De asemenea, Harry a fi implicat în deciziile privind strategia companiei.

„Vreau ca activitatea mea să aibă un impact în viața oamenilor”, a spus prințul Harry pentru sursa citată. „Coachingul proactiv oferă posibilități nesfârșite de dezvoltare personală și o viață mai bună pe toate planurile”, a mai spus el.

CNN relatează și descrierea pe care compania i-a făcut-o pe site noului său angajat. Astfel Prințul Harry este inclus în echipa de leadership. Ca profil, BetterUp scrie despre el că este „un umanist, veteran militar, susținător al sănătății mentale și activist de mediu”.

Potrivit CNN, oferta pe care prințul a primit-o este posibil să aibă legătură cu recentele declarații făcute de cei doi soți în interviul care a spart recordurile de audiență. Harry și Meghan au vorbit destul de transparent de faptul că viața la Palatul Buckingham a avut un impact și asupra sănătății lor mentale. Meghan Markle a sugerat chiar că au bântuit-o gânduri de sinucidere din cauza stării depresive pe care a simțit-o în familia regală.

La începutul anului, Harry și Meghan au confirmat că „divorțul” de Casa Regală este definitiv

La începutul lui 2021, Harry și soția sa, Meghan Markle, au confirmat că separarea lor de familia regală va fi permanentă. Pe de altă parte, Palatul Buckingham a transmis că responsabilitățile și îndatoririle ducilor de Sussex, cum ar fi numirile militare onorifice și unele evenimente, vor fi preluate de regină dar și de alți membri activi ai familiei regale.

În luna februarie, cei doi au anunțat că așteaptă al doilea copil, care urmează să fie fată, potrivit unei declarații din timpul interviului acordat faimoasei realizatoare Oprah Winfrey.

Citește și Prințul Harry s-a mutat din Marea Britanie pentru că presa îi distrugea sănătatea mintală