Evenimentul Zilei > Monden > Prințul Harry și Meghan au apăsat „butonul roșu” în familia regală după celebrul interviu
Prințul Harry și Meghan au apăsat „butonul roșu” în familia regală după celebrul interviu

Prințul Harry și Meghan au apăsat „butonul roșu” în familia regală după celebrul interviu

Harry și Meghan au stârnit mare agitație la Buckingham după ce au acordat un interviu în care au pus pe tapet diverse probleme.

Prințul Harry a apăsat butonul nuclear după ce a acordat un interviu exploziv alături de soția sa, Meghan. Cei doi au stat de vorbă cu Oprah Winfrey și nu s-au sfiit să lanseze atacuri îndreptate către familia regală. Materialul a fost difuzat, duminică, în Statele Unite ale Americii. El a fost transmis, luni, și în Marea Britanie.

La Buckingham este fierbere mare. „Au apăsat butonul nuclear” în familia regală spun surse din interiorul monarhiei, conform jurnaliștilor de la The Sun. 

Se pare că mai mulți membri ai familiei regale au stat până la ora 3 dimineața pentru a urmări interviul difuzat în America. Și au putut auzi cum Meghan s-a plâns că a fost la un pas de-a se sinucide. Din cauza depresiei provocate de presiunile la care ar fi fost supusă de familia lui Harry. Dar ea a depășit momentul cu ajutorul soțului, care a decis să se dezică de monarhie, mai scrie sursa citată.

Interviu dat de prințul Harry și Meghan, o unde de șoc creată la Palatul Buckingham

După difuzarea interviului, care pune într-o lumină proastă familia regală, s-a constituit un fel de „celulă de criză”. Regina Elisabeta a II-a, prințul Charles și prințul William au purtat lungi discuții. Legate de afirmațiile făcute de Harry și Meghan. „A fost un șoc personal pentru fiecare. și o mare tristețe. A exista un sentiment de groază și consternare”. Au povestit surse de la Palatul Buckingham.

Concluzia a spus că, din acest război început de Harry și Meghan nimeni nu are de câștigat. Așa că ar trebui să se reclădească o punte pentru ca relația să devină una normală. Până acum nu a existat și o poziție oficială a monarhiei din Marea Britanie. Acuzată, printre altele și de rasism. A fost pregătită o declarație, dar nu a ea nu a mai fost comunicată publicului.

Și asta pentru că regina Elisabeta a II-a a decis să amâne comunicatul. Pentru a cântări mai bine situația.