Evenimentul Zilei > Monden > ,,Prinții și regele”. Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu a petrecut cu Florin Salam
,,Prinții și regele”. Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu a petrecut cu Florin Salam

,,Prinții și regele”. Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu a petrecut cu Florin Salam

Tristan Tate, unul dintre foștii iubiți ai Biancăi Drăgușanu, a postat pe pagina sa de socializare o fotografie în care era alături de fratele său, Andrew și cunoscutul manelist Florin Salam.

Tristan Tate și fratele său, Andrew Tate, s-au întâlnit de curând cu Florin Salam și, la un moment dat, ei s-au fotografiat împreună.

Poza publicată de Tristan Tate a fost însoțită de următorul mesaj: „The princes and the king. #florinsalam (Prinții și regele #florinsalam)”.

Întrebat de luptătorul de MMA Blake Troop cine este bărbatul de lângă el, controversatul britanic a răspuns: „Este un cântăreț român faimos”.

Apropiații și fanii milionarului afacerist au lăsat numeroase comentarii pozitive la postarea acestuia cu celebrul manelist, însă, au fost și câțiva dintre internauți, care l-au criticat pe fostul bărbat cu care s-a iubit Bianca Drăgușanu.

„Domnule, sunt dezamăgit de gusturile tale muzicale”, „Trei legende într-o singură poză❤️”, „Regele manelelor” sunt trei dintre mesajele primite de Tristan Tate după ce a postat pe Instagram fotografia alături de Florin Salam și fratele lui, Andrew Tate.

Zilele trecute, Tristan Tate a făcut o aroganță supremă… s-a fotografiat într-o piscină în care erau numeroase bancnote de 100 de lei și 200 de lei. Desigur, el nu se relaxa singur, ci în compania unei brunete cu forme apetisante, care purta un costum de baie roșu, foarte sexy, potrivit cancan.ro