Printesa Diana este, astăzi, o inspirație de stil pentru o generație de tinere femei care cochetează cu moda deşi ea nu a fost considerată deosebit de originală sau interesantă în perioada sa de glorie.
Dar acum, totul se schimbă. În întreaga lume, femeile tinere sunt obsedate de stilul celei  mai faimoase femei de la Casa Regală. Paginile de pe site-urile Instagram, cum ar fi celebrul @ 90sanxiety, arată mii imagini cu ţinute pe care le purta Diana şi, în paralel, cu personalităţi care i-au copiat stilul vestimentar cum ar fi Jennifer Aniston, Winona Ryder și Julia Roberts.
Fan clubul Prinţesa Diana este în plină ascensiune
Imaginea Dianei în blugi,  blazer și un tricou cu logo, participând  la Guards Polo Club în 1988 a fost copiată  de modelul Gigi Hadid. Vorbim de stilul blugi cu talie înaltă promovat de celebrul model în cea mai recentă campanie de publicitate pentru un nou brand denim.
Şi actrița Priyanka Chopra i-a copiat rochia purtată de Diana la Festivalul de Film de la Cannes, Franța, 1987. Ca dovadă puteţi vedea AICI o fotografie a actriţţei la Hotel Majestic, Cannes, la 16 mai 2019 unde purta o rochie asemănătoare cu a prinţesei.
Iar în colectia actuala, Rixo include o rochie “Diana Floral”. Pe site-ul oficial au  scris: “Simțiți-vă că sunteți prințesa inimilor când purtați această rochie superbă”. 
Fără îndoială, farmecul, vulnerabilitatea și, în cele din urmă, viața tragică a Dianei, combinate cu modul în care ea a învățat atât de mult să-și folosească aparițiile publice ca un instrument puternic, sunt motive de admiraţie  pentru tinerele de astăzi.