Evenimentul Zilei > Monden > Prinţesa Diana inspiră femeile din întreaga lume. De ce abia acum
Prinţesa Diana inspiră femeile din întreaga lume. De ce abia acum

Prinţesa Diana inspiră femeile din întreaga lume. De ce abia acum

Se spune că Prinţesa Diana nu a fost niciodată în trend cu moda vremurilor sale. Chiar și în perioada de glorie era foarte rar în linie cu ce propuneau casele de modă de atunci. Totuși, astăzi, stilul ei câștigă milioane de fani dar, ce este şi mai interesant,  femei celebre ca modelul Gigi Hadid se inspiră din stilul prinţesei.
Printesa Diana este, astăzi, o inspirație de stil pentru o generație de tinere femei care cochetează cu moda deşi ea nu a fost considerată deosebit de originală sau interesantă în perioada sa de glorie.
Dar acum, totul se schimbă. În întreaga lume, femeile tinere sunt obsedate de stilul celei  mai faimoase femei de la Casa Regală. Paginile de pe site-urile Instagram, cum ar fi celebrul @ 90sanxiety, arată mii imagini cu ţinute pe care le purta Diana şi, în paralel, cu personalităţi care i-au copiat stilul vestimentar cum ar fi Jennifer Aniston, Winona Ryder și Julia Roberts.
Fan clubul Prinţesa Diana este în plină ascensiune
Imaginea Dianei în blugi,  blazer și un tricou cu logo, participând  la Guards Polo Club în 1988 a fost copiată  de modelul Gigi Hadid. Vorbim de stilul blugi cu talie înaltă promovat de celebrul model în cea mai recentă campanie de publicitate pentru un nou brand denim.
Şi actrița Priyanka Chopra i-a copiat rochia purtată de Diana la Festivalul de Film de la Cannes, Franța, 1987. Ca dovadă puteţi vedea AICI o fotografie a actriţţei la Hotel Majestic, Cannes, la 16 mai 2019 unde purta o rochie asemănătoare cu a prinţesei.
Iar în colectia actuala, Rixo include o rochie „Diana Floral”. Pe site-ul oficial au  scris: „Simțiți-vă că sunteți prințesa inimilor când purtați această rochie superbă”. 
Fără îndoială, farmecul, vulnerabilitatea și, în cele din urmă, viața tragică a Dianei, combinate cu modul în care ea a învățat atât de mult să-și folosească aparițiile publice ca un instrument puternic, sunt motive de admiraţie  pentru tinerele de astăzi.
Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.