Evenimentul Zilei > Sport > Primul jucător din circuitul ATP depistat cu Covid-19. „M-am izolat o săptămână. Am respectat sfaturile medicilor”
Primul jucător din circuitul ATP depistat cu Covid-19. „M-am izolat o săptămână. Am respectat sfaturile medicilor”

Primul jucător din circuitul ATP depistat cu Covid-19. „M-am izolat o săptămână. Am respectat sfaturile medicilor”

Primul tenismen profesionist depistat pozitiv cu virusul Covid-19 este brazilianul Thiago Seyboth-Wild, locul 114 ATP.

În vârstă de 20 de ani, Thiago Seyboth-Wild este considerat unul dintre cei mai promițători jucători din circuitul ATP, iar el a anunțat, miercuri, că este purtător al virusului.

Tenismenul din „Țara Cafelei” a decis să se testeze, după ce a acuzat simptome ale coronavirsului. Acesta se află de mai multe zile în izolare și urmează instrucțiunile medicilor. Tânărul jucător a făcut anunțul prin intermediul unui mesaj postat pe Instagram și le recomandă fanilor și apropiaților săi să rămână acasă.

Thiago Seyboth Wild, beneficiar al unui wild card, a câştigat, la 1 martie, primul său turneu ATP, la Santiago de Chile (250 de puncte).

M-am izolat o săptămână, am respectat sfaturile medicilor. Vreau doar să le amintesc oamenilor să aibă grijă de ei şi de apropiaţii lor, să stea acasă şi să ne ajute să nu răspândim această boală„, a spus Wild în acest video.