Evenimentul Zilei > Actualitate > Primele DECLARAȚII ale lui Victor Pițurcă, după revenirea la Al Ittihad: „Am lenevit destul. Mi-au simțit lipsa”
Primele DECLARAȚII ale lui Victor Pițurcă, după revenirea la Al Ittihad: „Am lenevit destul. Mi-au simțit lipsa”

Primele DECLARAȚII ale lui Victor Pițurcă, după revenirea la Al Ittihad: „Am lenevit destul. Mi-au simțit lipsa”

Victor Pițurcă va începe de săptămâna viitoare antrenamentele cu Al Ittihad, grupare care l-a demis pe român în sezonul trecut.

Formiția saudită a renunțat în urmă cu două săptămâni la serviciile lui Ladislau Boloni, iar acum vor să resusciteze echipa cu Victor Pițurcă la timonă. Aseară, fostul selecționer a semnat un nou contract, pe un an şi jumătate, cu Al Ittihad, iar din staff-ul va face parte și Ștefan Iovan, care a renunțat la acordul cu FC Viitorul. Pițurcă a declarat că toată lumea de la Al Ittihad a dorit întoarcerea lui la conducerea tehnică a trupei „galben-negre”.

„Fotbalul e viaţa mea. Am lenevit destul şase luni, aşa că săptămâna viitoare o să încep treaba. După o lună am început să vorbesc cu cei de la Al Ittihad, mi-au simţit lipsa. A fost vorba de Loţi, de Boloni, dar foarte repede au început discuţiile, toată lumea a dorit să mă întorc, preşedintele, suporterii. Acum e foarte important ce vom realiza acolo”, a declarat Piţurcă, pentru Dolce Sport.
Piţurcă a fost demis în vară, după ce Al Ittihad a terminat campionatul pe locul patru, ratând calificarea în Liga Campionilor Asiei.