„Este o făcătură, cu siguranță. Eu, la fel ca și alți maneliști, a cântat prin toată Europa. La o cântare, în Anglia, am făcut show pentru niște interlopi. Doar că, pentru a merge la eveniment, am cerut o parte din bani în avans, așa cum e normal. Doar că banii cu pricina, arvuna, i-am primit, prin mandat, de la o femeie, nu de la interlopul care mă voia la petrecere. De aceea s-a făcut legătura între mine și diverse prostituate, dar nu le plasam, nu mă întrețin ele, nu există așa ceva. Sunt complet nevinovat, sunt o victimă, am căzut la mijloc”, a spus Dani Mocanu, imediat după ce a ieșit din spatele gratiilor, el fiind eliberat, sub control judiciar.

”El a dus toate declarațiile de venit, așa cum i-a și cerut DIICOT-ul. Se vede clar că nu ar fi avut nevoie să se ocupe cu așa ceva, el câștiga enorm din drepturile de autor pe care le are, din vizualizări și alte asemenea lucruri. A dus actele, speră din tot sufletul că procurorii se vor lămuri că nu e nimic adevărat cu privire la implicarea și banii pe care cred ei că i-ar face dintr-o rețea de prostituție”, a mai spus un apropiat de de-al manelistului pentru Spynews. 

Dani Mocanu a fost luat pe sus de mascaţi în timp ce se afla în Târgovişte alături de fratele său. Atât el cât şi fratele acestuia sunt implicaţi într-un dosar de proxenetism şi trafic de persoane.

Dani Mocanu a fost „săltat” în urmă cu câteva ore la Târgovişte, împreuna cu fratele său. Conform unor surse din anchetă, cântăreţul şi fratele său sunt implicaţi într-un dosar de proxenetism şi trafic de persoane.

Membrii reţelei din care fac parte cei doi sunt acuzaţi că trimit fete din România în Irlanda, „la produs”. Ieri, Dani Mocanu a participat la o emisiune de televiziune, unde şi-a lansat un nou videoclip, dar se pare că fericirea i-a fost foarte rapid destrămată.