Evenimentul Zilei > Actualitate > Prima nuntă de staruri în epoca COVID. Sean Penn a făcut dovada
Prima nuntă de staruri în epoca COVID. Sean Penn a făcut dovada

Prima nuntă de staruri în epoca COVID. Sean Penn a făcut dovada

Controversatul actor și regizor Sean Penn a confirmat, miercuri, pe pagina personală de Instagram, zvonurile că s-ar fi căsătorit cu o colegă de breaslă mai tânără cu trei decenii decât el, și a postat dovada.

Dublu laureat al premiilor Oscar pentru interpretare, dar și un regizor apreciat în special de cel mai titrat festival de film din lume, cel de la Cannes, unde filmele sale au de regulă premiera mondială, Sean Penn (59 ani) a recunoscut, luni noapte, în emisiunea „Late Night With Seth Meyers”, că a luat-o în căsătorie pe actrița Leila George, cu 31 de ani mai tânără decât el.

„Am făcut o nuntă-COVID”, a explicat acesta ironic, însă a precizat că a apelat la tehnologia Zoom pentru toate formalitățile de căsătorie de joia trecută, la care au asistat cei doi copii ai săi din căsătoria cu actrița Robin Wright, fiica Dylan (29 ani) și fiul Hopper (26, ani), precum și fratele său.

„Ai avut, se pare, o nuntă măreață, sună foarte bine și cu siguranță cu mai puțin stres”, a remarcat gazda emisiunii Seth Meyers. „Să spunem că în era COVID sunt factori mai eliberatori din ounct de vedere social”, a replicat spumos Sean Penn.

Cu o reputație de rebel convins, actorul și-a fluturat cu mândrie verigheta în fața telespectatorilor americani, iar miercuri a făcut publică, pe contul personal de Instagram, o poză personală cu verigheta, făcută cel mai probabil la reședința sa, potrivit https://www.foxnews.com/entertainment/sean-penn-leila-george-married-secret-covid-wedding.

Aleasa sa Leila George, la rândul său actriță, este fiica unui alt cuplu celebru de actori, americanul Vincent D’ Onofrio și italianca Greta Scacchi. Primele două căsătorii ale lui Sean au fost alături de Madonna în deceniul opt, când amândoi erau la prima tinerețe, respectiv cu colega sa de breaslă Robin Wright, de care a divorțat acum 10 ani . Actorul a mai avut, de asemenea, relații cu actrițele Charlize Theron și Susan Sarandon.