Evenimentul Zilei > Actualitate > Prima măsură luată de Burleanu pentru patronii din Liga 1, după ce a fost reales în fruntea FRF
Prima măsură luată de Burleanu pentru patronii din Liga 1, după ce a fost reales în fruntea FRF

Prima măsură luată de Burleanu pentru patronii din Liga 1, după ce a fost reales în fruntea FRF

După ce a câștigat al doilea mandat la FRF, Răzvan Burleanu și-a orientat atenția către patronii cluburilor din Liga 1 Betano, precum și către cei din Liga 2.

Președintele forului dorește o implicare mai activă a finanțatorilor din primele două eșaloane, iar pentru a rezolva problemele actuale din fotbalul mioritic, Burleanu va înființa o comisie a patronilor.

„În şedinţa din iunie, vom pune bazele unei comisii de fotbal profesionist. Vor fi două comisii importante la nivel de Federaţie, pe lângă comisiile pe fiecare eşalon competiţional. În comisia de fotbal profesionist o să îi regăsim şi îi vom invita să ia parte pe patronii echipelor din Liga 1 şi din liga a doua, astfel încât acolo să putem discuta inclusiv modurile în care ar trebui să se repartizeze drepturile TV. Acum, se împart doar în funcţie de porformanţa sportivă. Vrem să aducem un criteriu legat de numărul de spectatori de pe stadion, dar şi de audienţa TV”, a declarat Burleanu pentru DigiSport.