Leonard Miron a povestit în direct, în cadrul emisiunii „Refresh by Oana Turcu”, un episod în care l-a cerut în căsătorie pe iubitul său, Miguel. 

„Eram în vacanţă şi Miguel pune întrebarea aia pe care o urăsc de la oricine, mai ales de la el: 'Ce cadou vrei de ziua ta?' Miguel m-a intrebat ce vreau de ziua mea şi eu, cam la băşcălie, i-am zis aşa: 'Vreau să mă ceri în căsătorie!'”, a declarat Leonard Miron, potrivit Spynews.ro.

„Şi el a zis: 'Nu, că te-am cerut de două ori şi m-ai refuzat'. Şi atunci am zis: 'Ei, bine, atunci poate îţi fac surpriză şi, de faţă cu toată lumea, te cer eu'. Şi atunci eu când am început (speech-ul la petrecerea de 50 de ani, n.r.) şi l-am menţionat şi pe el, l-am menţionat doar pentru că voiam să îi spun că îi datorez foarte mult din toate punctele de vedere şi îi datorez foarte mult şi apropo de cum a ieşit petrecerea aceea. Dar el a crezut că eu îl cer. Şi nu asta era problema. Problema era că, la câta lume era acolo, cum să fi spus nu?”, a mai spus Leonard Miron.

 

Te-ar putea interesa și: