Evenimentul Zilei > Actualitate > O cunoscută prezentatoare, dezvăluie MOMENTELE CUMPLITE prin care a trecut: „Multe conflicte, certuri și violență”
O cunoscută prezentatoare, dezvăluie MOMENTELE CUMPLITE prin care a trecut: „Multe conflicte, certuri și violență”

O cunoscută prezentatoare, dezvăluie MOMENTELE CUMPLITE prin care a trecut: „Multe conflicte, certuri și violență”

O cunoscută prezentatoare tv a dezvăluit în premieră greutățile din propria familie, care i-au schimbat viața.

Dana Războiu a mărturisit că a trăit momente grele, pe vremea când era adolescentă, trăind într-o familie tensionată cu multe certuri și violență.

“Eu m-am desprins de părinţi şi de familia de origine. Odată plecată la Timişoara nu prea m-am mai întors în Arad, nu prea am mai ţinut legătura cu ei, vorbeam destul de rar, ceea ce e trist pentru părinţi, pentru că acum sunt şi eu părinte şi-mi dau seama.

Însă, pe de altă parte, copiii care realizează ceva în viaţă, copiii de succes nu sunt ăia care stau pe lângă părinţii lor, sunt ăia care se desprind de cuib, care pleacă de acasă, care încearcă teritorii noi, care explorează lumea şi se rup efectiv de părinţi. Eu mi-am dorit foarte mult să plec de acasă, am trăit într-o familie tensionată, cu multe conflicte, cu multe certuri, cu violenţă foarte multă, verbală şi chiar fizică.

Mi-am dorit foarte mult să plec de acasă, abia aşteptam să plec de acasă, să merg la facultate, nu mi-am dorit să rămân în acea familie, am fugit de familie. Şi am vrut să fiu pe picioarele mele. Tot timpul mi-am dorit să fiu independentă şi liberă, să nu depind de nimeni”, a spus Dana Războiu, în vârstă de 42 de ani, potrivit Cancan.ro.