Evenimentul Zilei > Actualitate > Anunțul CERCETĂTORILOR dă FIORI OMENIRII. PREVIZIUNI despre nașterea unui FENOMEN APOCALIPTIC
Anunțul CERCETĂTORILOR dă FIORI OMENIRII. PREVIZIUNI despre nașterea unui FENOMEN APOCALIPTIC

Anunțul CERCETĂTORILOR dă FIORI OMENIRII. PREVIZIUNI despre nașterea unui FENOMEN APOCALIPTIC

Progesul pe care robotica îl înregistrează în lume naște un scenariu care, deși acum ține de domeniul SF, în viitor s-ar putea să fie tot mai probabil.

Conform unui om de știință, până în 2050 oamenii vor face mai mult sex cu roboţi decât cu alte persoane.

În acest context, Dr. Nick Patterson, un expert în securitate cibernetică de la Universitatea Deakin din Australia, lansează un avertisment: păpuşile inteligente pentru sex ar putea fi folosite în viitor pentru a vătăma sau ucide oameni, susține descopera.ro.

Potrivit lui, hackerii vor putea compromite aceste dispozitive conectate la internet. Preluând controlul asupra lor, infractorii le vor folosi ca arme. Unii roboţi pentru sex sunt grei (există un model de 90 kg) şi puternici, scrie go4it.

Potrivit unor alţi oameni, nu va fi nevoie de hackeri pentru ca roboţii să ne atace. Unii dintre ei sunt înzestraţi cu inteligenţă artificială, o tehnologie considerată periculoasă de Elon Musk sau Bill Gates.

RealDoll, unul dintre cei mai de succes producători de păpuşi pentru sex, a anunţat deja un sistem de inteligenţă artificială care va fi implementat în produsele sale. Acesta le permite păpuşilor să vorbească „murdar” şi să facă glume.