Evenimentul Zilei > Social > Preţuri mici la mare
Preţuri mici la mare

Preţuri mici la mare

Dacă nu ați reușit să ajungeți în stațiunile românești de la Marea Negră, acum este momentul. În perioada 28 august - 1 octombrie se derulează programul „Litoralul pentru toți” şi, dacă vremea va permite, el se va prelungi.

Vara continuă pe litoral. Temperaturile se anunţă caniculare şi în următoarea perioadă, iar apa mării continuă să fie caldă. Un motiv în plus pentru a vă petrece un sejur în staţiunile româneşti de la malul mării este tariful, care , în unele locaţii, este mai mic de jumătate.

Extrasezon pentru toate buzunarele

„Programul special Litoralul pentru Toţi suscită de la an la an un interes crescând din partea turiştilor, cărora le venim în întâmpinare cu sejururi în extrasezon pe litoralul românesc, la preţuri avantajoase. Pentru a veni în sprijinul turiştilor, lansarea acestei ediţii beneficiază de aceleaşi tarife maximale din ediţia din primavară 2017, ceea ce înseamnă că aceste pachete pot avea şi preţuri inferioare acestor plafoane tarifare”, menţionează Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR).

Pentru zona Mamaia – Constanţa – Eforie tarifele maximale pentru această ediţie la sejur 6 nopţi/persoană ajung până la 205 lei la hotel 1*, fără mic dejun, 235 lei / la hotel 2*, fără mic dejun, 265 lei la hotel 3*, fără mic dejun, 315 lei la hotel 2* cu mic dejun, 425 lei la hotel 3* cu mic dejun, 485 lei la hotel 4*, cu mic dejun, 605 lei la hotel 5 *, cu mic dejun.

Pentru sudul litoralului (staţiunile Costineşti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche), tarifele maximale pentru această ediţie pornesc de la 159 lei de persoană pentru un hotel de o stea, fără mic dejun, şi ajung la 469 lei pentru un hotel de 5 stele cu mic dejun.

Biletele din ofertă se cumpără doar de la agenţiile de turism

Sistemul de vânzare a programului „Litoralul pentru Toţi” este primul venit, primul servit. „Sejurul minim este de 6 nopţi, dar se pot valorifica şi sejururi mai mari de 6 nopţi. Pentru prestatorii care oferă servicii de cazare cu mic dejun sau all inclusive, valoarea mesei va fi stabilită de fiecare prestator în parte. Sejururile achitate nu sunt transmisibile şi nu se permite restituirea sumelor plătite decât în condiţiile legii. Oferta va fi valorificată numai prin agenţiile de turism, relaţia contractuală realizându-se între agenţie şi turist, respectiv între hotel şi agenţie. Referitor la tarifele practicate, menţionăm că FPTR propune păstrarea tarifelor de la ediţia precedentă, precum şi diferenţierea pe fiecare categorie de clasificare şi între staţiunile din nordul şi sudul litoralului”, menţionează Federaţia. 

Taxele locale se achită separat, de către turist, la recepţia hotelului.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: