Evenimentul Zilei > Actualitate > Președintele Islandei vrea să interzică un aliment pe care îl adoră toată lumea. Motivul este INCREDIBIL
Președintele Islandei vrea să interzică un aliment pe care îl adoră toată lumea. Motivul este INCREDIBIL

Președintele Islandei vrea să interzică un aliment pe care îl adoră toată lumea. Motivul este INCREDIBIL

Gudni Johannesson, preșendintele Finlandei, a mărturisit că este împotriva folosirii ananasului ca topping pentru pizza și că dacă ar putea l-ar interzice.

Într-o sesiune de întrebări și răspunsuri de săptămâna trecută cu elevii de la o școală din orașul nordic Akureyri, președintele Gudni Johannesson a fost întrebat care este părerea lui în această chestiune.

Johannesson a răspuns că se opune atât de tare utilizării ananasului la pizza că ar putea înainta o lege care să interzică această combinație. 

Marți, președintele islandez și-a clarificat pe Facebook poziția privind această puțin probabilă reglementare referitoare la folosirea ananasului ca topping pentru pizza.

"Îmi place ananasul, dar nu pe pizza. Nu am puterea de a face legi care să le interzică oamenilor să pună ananas pe pizza", a spus acesta conform Agepres. 

"Mă bucur că nu am asemenea puteri. Președinții nu ar trebui să aibă puteri nelimitate. Nu aș vrea să dețin această poziție dacă aș putea da legi care să interzică lucrurile care nu-mi plac. Pentru pizza, recomand fructele de mare", a mai scris Gudni Johannesson.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.