Evenimentul Zilei > Social > PREMIERĂ. UVT oferă acces gratuit la instrumentele Office pentru toți studenții
PREMIERĂ. UVT oferă acces gratuit la instrumentele Office pentru toți studenții

PREMIERĂ. UVT oferă acces gratuit la instrumentele Office pentru toți studenții

Studenții de la Universitatea de Vest din Timișoara au acces gratuit la unul dintre cele mai utilizate instrumente software, suita Office 365 ProPlus. Începând de anul acesta toâi vor putea avea, pe calculatoarele personale, progamul Microsoft, cu licență.

Ca urmare a negocierilor purtate cu Microsoft, UVT reușește să ofere licențe gratuite de Office 365 ProPlus tuturor angajaților și studenților săi. Dacă ar fi cuantificat acest avantaj, se poate spune că studenții beneficiază de produse de aproximativ 100 euro pe an din partea Universităţii. Mai mult, pentru fiecare student în parte, licențele pot fi instalate pe un număr de cinci dispozitive simultan.  În prezent, la Universitatea de Vest din Timișoara învață aproximativ 15.000 de studenți.

„Susținem activitatea educațională a studenților noștri prin facilitarea accesului la cele mai noi instrumente software de pe piață. Partenerul nostru, Microsoft, nu mai are nevoie de nicio introducere. Nu este prima noastră colaborare, compania oferind și alte servicii comunității noastre academice. Cred că este destul de limpede că inițiem colaborări cu cei mai importanți actori socio-economici, astfel încât serviciile pe care le oferim studenților noștri să răspundă celor mai noi trend-uri în materie de educație”, spune rectorul Universității de Vest din Timișoara, prof. dr. Marilen Pirtea.

Accesul la software se face la link-ul http://portal.office.com/, utilizând adresa de email instituțională de care fiecare student dispune.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: