PREGĂTIM COPII DE 10. Cele trei minuni ale familei Rusu

PREGĂTIM COPII DE 10. Cele trei minuni ale familei Rusu

Începutul de an şcolar e cu atât mai greu cu cât micuţii intră pentru prima dată într-un ciclu de educaţie. Membrii familiei Rusu din Bucureşti au avut anul acesta parte de emoţii duble (chiar triple).

"Fiica mea cea mare, Mirela Cristiana, a trecut în clasa a V-a. Profesori, note, teze, emoţii mari. Dar începutul este mai mult decat promiţător, nota 10 la testele iniţiale de la română şi matematică. Domnişoara cea mică, Gabriela, este bobocel de clasa I. E o fetiţă sufletistă şi competitivă. În noaptea precedentă începerii şcolii nu a putut dormi, s-a frământat ca un om mare: dacă nu mă plac colegii, daca greşesc ceva, dacă, dacă şi iar dacă. Dar totul a trecut, acum e mai liniştită, deja a luat primul FB. Spuneam de emoţii triple pentru că anul acesta familia noastră s-a mărit cu încă un membru, Alexandru, un frăţior pentru fete şi un ajutor pentru mama şi tata. Si pentru că s-a nascut în preajma începerii şcolii putem spune că a început şi el şcoala …vieţii. Pentru toată familia noastră toamna asta a început cu un nou …început", îşi încheie istorisirea  familia Rusu.

Povestea a fost trimisă în cadrul campaniei EVZ şi RAMA "Hai cu noi să pregătim copii de 10.

http://www.evz.ro/formulare/hai-cu-noi-sa-pregatim-copii-de-10.html Câştigă pentru copilul tău un ghiozdan plin de rechizite şi nu numai. Trimite-ne o poveste despre începutul şcolii şi îl poţi face fericit.

Ne puteți urmări și pe Google News