Alexis Brett, de 39 de ani, este o mamă-eroină în Regatul Unit. Ea şi soţul său David, de 44 de ani, trăiesc în Highlands, Scoţia şi au avut (până acum) 10 băieţi. Iar când mama a aflat că este însărcinată din nou, a fost convinsă că era vorba de încă un băiat. Însă dorinţa le-a fost îndeplinită, a venit pe lume micuţa lor Cameron.

După 10 băieţi naşte o fetiţă

„Când mi-au spus că voi avea o fetiţă, nici n-am crezut”, a declarat mama pentru presa locală. Femeia cu 10 băieţi între 2 şi 17 ani îşi dedică viaţa crescându-i. Acum, cei doi soţi au mărturisit că au intenţa să se oprească: „Nu vom mai avea copii. Aşa am spus şi ultima oară, dar de data aceasta va fi cu siguranţă aşa. Cameron va creşte între cei 10 băieţi, toţi o iubesc şi sunt fericiţi că vor avea cu ei şi o fetiţă de care să aibă grijă şi pe care s-o răsfeţe”.

Familia, chiar dacă este atât de numeroasă, îşi gestionează foarte bine timpul care este mereu plin atât pentru mamă cât şi pentru tată. „Unica problemă e că nu prea avem vacanţe. Sunt ani de zile de când n-am reuşit să plecăm cu toţii undeva”, glumeşte tatăl fericit, titrează Metro

Citește și: